Daca ai nevoie de comuniate de presa, cu siguranta, Tudor Communication este exact locul potrivit catre care te vei putea orienta. Aici te asteapta mai multe avantaje importante de care trebuie sa tii cont si, cu siguranta, toata lumea va fi pe deplin multumita. Trebuie sa afli mai multe despre comunicatele de presa pregatite de Tudor Communication si pe aceasta cale va fi mult mai simplu sa iti promovezi afacerea.

Pe toate canalele

In primul rand, comunicatele de presa, pentru a fi cat mai eficiente, trebuie sa fie prezentate pe toate canelele. Astfel, cele pregatite de Tudor Communication vor fi alese in functie de fiecare context in parte pentru eficienta maxim, iar aici putem aminti de media locala sau nationala, TV, online, print, radio, publicatii tinta de nisa si nu numai. Bineinteles, niciun proiect nu seamana cu altul, motiv pentru care este esential sa se descopere cele mai potrivite solutii pentru fiecare context.

Pentru toata lumea

In al doilea rand, acest serviciu este destinat pentru nenumarate cazuri, incepand de la companiile din toate domeniile, indiferent de dimensiuni si localizare, antreprenorilor care isi doresc sa devina cat mai cunosti pe piata, dar si companiilor care au un mesaj important de transmis clientilor si isi doresc sa atinga un numar cat mai mare. ONG-urile, fundatiile, asociatiile, fiecare dintre acestea pot avea nevoie de comunicate de presa in diferite cazuri, alaturi de companiile care intentioneaza sa lanseze un produs sau un serviciu, sa organizeze o aniversare si nu numai.

Tot ce ai nevoie

Tudor Communication te va ajuta sa pregatesti tot ce ai nevoie pentru a pregatit totul cu succes, de la fotografii profi si materiale video de cea mai buna calitate, informatii relevante si noutati, interviuri scurte cu reprezentanti ai companiei, prezentarea de date, cifre, statistici, etc.

Serviciile sunt complete

Important este si faptul ca aici serviciile sunt complete, astfel ca acestea cuprind interviu cu reprezentantul companiei, redactarea comunicatului, distribuirea materialelor catre agentiile de presa, follow-up de la jurnalisti, dar si monitorizarea media pentru intocmirea raportului final.

Costuri minime

De cele mai multe ori asemenea servicii de promovare se dovedesc a fi foarte costitioare, in functie de modalitatile alese, dar nu si atunci cand alegi comunicate de presa intocmite si gestionate de catre Tudor Communication unde te vor astepta cele mai bune servicii, la care ai acces cu bugete minime.

Experienta vasta

Bineinteles, conteaza mult si faptul ca experienta specialistilor de aici este foarte vasta, astfel ca acestia au cunostintele necesare pentru a se putea adapta la fiecare context in parte. Alege direct ajutorul oferit de acestia si profita de toate beneficiile promise, avand acces la o echipa cu cunostinte foarte vaste.