April 1, 2019 By admin 0

Aici te asteapta multe optiuni de personalizare a unui spatiu

Fiecare dintre noi ne dorim ca acasa sau la serviciu sa personalizam spatiile, iar in acest sens exista o multime de variante din care sa alegi. Totusi, de ce sa te limitezi la variante complexe si costisitoare? Descopera gama de stickere de la Colantari Design iar pe aceasta cale te bucuri din start de mai multe plusuri.

Tot felul de optiuni din care sa alegi

In primul rand, aici te asteapta o gama foarte variata de stickere din care sa alegi, iar aici putem aminti de cele cu motive florale, de diverse citate motivationale, de peisaje, masini, de personaje din desene animate si multe altele.

Pentru orice incapere

In al doilea rand, poti sa alegi stickere care sa fie adecvate pentru orice incapere sau spatiu, incepand de la propria locuinta, pentru dormitor, living, hol, bucatarie si nu numai. Totodata, stickere pentru pereti de la Colantari Design sunt ideale si pentru a personaliza spatiul pe care il ai la dispozitie la birou, pentru a-i da mai multa viata.

Dimensiunile de care ai nevoie

Optiunile sunt diversificate, asa ca poti oricand sa alegi ceva care sa iti indeplineasca toate cerintele, incepand de la cele mai mici, pana la cele care ocupa un perete intreg, Colantari Design reprezinta raspunsul pe care il cautai.

Usor de aplicat

Un mare avantaj este reprezentat de faptul ca stickerele se aplica cu usurinta, asa ca nu este nevoie de vreo experienta speciala in acest sens. Totusi, atunci cand vorbim de autocolante de dimensiuni generoase, care ocupa un perete intreg, atunci poate fi nevoie de ajutorul unei a doua persoane pentru a avea garantia ca totul iese perfect.

Ideal pe termen lung

Stickerele sunt de cea mai buna calitate, ceea ce presupune ca acestea se vor prezenta in cele mai bune conditii de-a lungul timpului. Se foloseste un adeziv bun, asa ca aderenta nu va reprezenta o problema, iar autocolantele nu se vor dezlipi pe la colturi.

Preturile sunt mici

Preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele si probabil ca sunt foarte putine solutii de personalizare a unui spatiu pentru care sa aloci bugete atat de mici. Uneori pot fi de ajuns chiar si numai 50 de lei, astfel ca merita sa profiti chiar acum de pe urma tuturor plusurilor aduse de Colantari Design.

Solutia este reversibila

Trebuie avut in vedere si faptul ca solutia este reversibila, ceea ce este grozav in conditiile in care, la un moment dat, probabil, oricine isi va dori sa faca o schimbare. Asadar, atunci cand iti doresti ceva nou, pur si simplu, vei indeparta autocolantul, iar peretele se va prezenta exact ca inainte, fara nicio diferenta. Poti sa vezi online chiar acum toate variantele si sa cumperi stickerele care iti plac cel mai mult.