April 10, 2021 By admin 0

Alege sa îți dezvolți agenția de turism online

Cei mai mulți dintre noi ne planificăm deja vacanțele pentru 2022 și, desigur, cel mai simplu mod de a face acest lucru este să ne lăsăm pe mâinile unei agenții de turism. Aceasta poate opera numai online, deoarece majoritatea oamenilor preferă să rezolve totul în câteva minute. În plus, există tot felul de tehnologii prietenoase cu agențiile care simplifică afacerea, iar în acest sens putem menționa și de Quick Sell. Beneficiile promise sunt nenumărate și merită descoperite de către cei interesați.

În primul rând, toată lumea ar trebui să știe la Quick Sell, nu există o taxă de instalare inițială, dar totuși beneficiați de asistență gratuită și nelimitată. Prin urmare, costurile asociate sunt mult mai mici comparativ cu cele necesare pentru o agenție fizică, iar aici se plătește doar un abonament pentru serviciul oferit, care nu este influențat de furnizorii integrați în propria sa platformă. În plus, lista furnizorilor este actualizată în mod constant, astfel încât utilizatorii să aibă acces la nenumărate oferte interesante.

S-ar putea să vă placă un nou site web care a fost actualizat pentru nevoile actuale ale clienților și este gratuit și mult mai bine optimizat. Cu toate acestea, vă puteți personaliza și îmbunătăți platforma. De fapt, aici totul merge foarte repede, nu mai mult de o săptămână pentru a obține implementările necesare, iar vânzarea rapidă are multe funcționalități utile în acest sens. Drept urmare, peste 60 de furnizori de servicii de călătorie pot fi accesați direct din același motor de căutare prin conexiunea XML și API. Acest lucru este ideal pentru orice client care dorește cele mai bune condiții de fiecare dată când se pregătește pentru sărbători.

Trebuie remarcat faptul că agenția de turism online stabilită cu ajutorul Quick Sell este disponibilă atât în ​​versiunea desktop, cât și în versiunea mobilă, iar preferințele tuturor clienților sunt satisfăcute. Se știe că traficul mobil a crescut semnificativ în ultimii ani, astfel încât platforma a fost deja optimizată în acest sens.

În plus, pachetele pot fi personalizate în mai multe moduri, astfel încât toată lumea să fie complet mulțumită. În acest sens putem rezerva separat unitățile de cazare sau zborurile către diferite destinații din întreaga lume sau pot fi combinate în diferite pachete oferite de agenție, ținând cont de preferințele consumatorilor. Cu alte cuvinte, Quick Sell simplifică multe sarcini pentru orice agenție de turism și toată lumea se poate pregăti de vacanță mai simplu ca niciodată.