Confortul nu trebuie sa lipseasca din nici un dormitor, iar in acest sens sunt mai multe masuri de care putem tine cont. Pentru a ne odihni asa cum trebuie avem nevoie de cele mai bune produse, incepand de la alegerea saltelei potrivite si pana la lenjeria de pat, insa nu trebuie omise nici paturile, care pot fi de mai multe tipuri si pot influenta somnul.

Fii inspirat

De exemplu, paturile Cocolino sunt unele dintre cele mai cautate in acest sezon, intrucat se pastreaza calduroase si asigura cele mai bune conditii in toate dormitoarele. Numele acestora provine de la celebrii ursuleti de plus, care au fost asociati intotdeauna cu puritatea, iar aceste paturi se dovedesc a fi ideale atat in camera parintilor, dar si a copiilor care vor fi foarte incantata de ele.

Intretinerea simpla – bucuria parintilor

Spre bucuria parintilor, paturile Cocolino sunt foarte usor de intretinut, iar fata de alte optiuni, regulile sunt clare: temperatura maxima acceptata la masina este de 30 de grade, este interzisa folosirea uscatorului de rufe si pot fi calcate doar daca se doreste in mod expres, insa nu la mai mult de 130 de grade. In acelasi timp, se pot folosi detergenti obisnuiti, insa este esentiala evitarea substantelor de inalbire care pot deteriora nu numai culorile si modelul, ci si flexibilitatea fibrelor.

Un somn corect este esential pentru cei mici

Foarte moi si placute la atingere, aceste paturi ii ajuta pe cei mici sa se odihneasca asa cum trebuie, intrucat somnul este important in prima parte a vietii pentru o dezvoltare corespunzatoare. In acelasi timp paturile sunt si foarte comode, astfel ca odata asezate pe pat pot invita pe oricine la somn.

Mai multe modele

Aceste paturi Cocolino se gasesc intr-o multime de combinatii, de la cele mai simple, pana la cele colorate si cu diferite imprimeuri, iar printre acestea se numara masinile, personajele din desene animate, formele geometrice, florile, peisajele, orasele, diferite mesaje si nu numai, astfel ca totul tine de preferinte atunci cand sunt alese.

Cumpara de aici

Paturile Cocolino se gasesc in diferite magazine, de la cele generale, pana la cele de specialitate, insa pentru a nu va asuma nici un risc puteti apela la Talis. Aici activitatea se desfasoara online ceea ce presupune mai multe plusuri, incepand de la usurinta cu care se comanda si posibilitatea de a trece in numai cateva minute prin toate produsele disponibile, fara a mai fi nevoie de pierderea timpului.

Verifica preturile

Nu in ultimul rand, cine este interesat de paturi Cocolino are ocazia de a urmari preturile pentru a sti care este momentul ideal pentru a plasa o comanda, acestea fiind accesibile pentru toate buzunarele si la fel de usor este verificarea ofertelor in curs.