February 23, 2019 By admin 0

Am gasit o oferta grozava pentru o vacanta de vis

Aflata pe una dintre cele mai mari insule din Caraibe, Republica Dominicana este una din cele mai populare destinatii exotice de vacanta. Zile insorite pe tot parcursul anului, plaje splendide cu nisip alb, marginite de palmieri, atat pe malul Oceanului Atlantic cat si pe tarmul Marii Caraibelor, paduri tropicale, munti presarati de cascade spectaculoase, cele 35 terenuri de golf world class, o bucatarie exotica si o remarcabila varietate a arhitecturii si optiunilor de distractie, atrag numerosi turisti din intreaga lume.

Iti doresti un sejur in Republica Dominicana? Iti putem recomanda Punta Cana. Punta Cana este situata in extremitatea estica a Republicii Dominicane.Are forma unei peninsule, zona este marginita la nord de Oceanul Atlantic, iar la sud de Marea Caraibelor. Zona presarata cu cel mai mare numar de resorturi din Republica Dominicana, Punta Cana este considerata ca avand unele dintre cele mai frumoase formatiuni de corali din tara si este renumita pe plan international pentru locurile de diving. Nisipul fin si alb al plajelor si apele linistite sunt protejate de o bariera de corali ce se intinde pe aproximativ 8 km, paralel cu tarmul. Plajele din Punta Cana se intind de la Cabeza de Toro pana la Plaja Macao.

De-a lungul coastei, resorturile si operatorii privati ofera plimbari cu catamaranul, cu barcile de viteza, ski jeturile, cu barci cu podea transparenta pentru observarea vietii oceanice, pescuit, petreceri pe ambarcatiuni, cina la apus pe mare, parasailing, snorkeling si scuba diving, servicii de taxi-boat si, in plus, banana, kayaking, windsurfing, navigatie, volei pe plaja. In arealul Punta Cana se gasesc 12 terenuri profesioniste de golf cotate intre cele mai bune 50 de terenuri din lume. Aeroportul International din Punta Cana ce faciliteaza turismul in zona a fost primul aeroport privat de acest gen din lume fiind unul dintre cele mai aglomerate si cu cele mai bune legaturi din zona Caraibe. Clima zonei este tropical marina cu medii ale temperaturilor in jurul a 30° C si ploi putine.

In ceea ce priveste cazarea in Punta Cana iti putem recomanda Hotel Vik Arena Blanca, un hotel de 4 stele, se bucura de o frumoasa vedere la minunata plaja cu nisip alb din statiunea Bavaro. Este o alegere foarte inspirata pentru iubitorii sporturilor nautice, pentru amatorii de excursii, dar si pentru cei care doresc o vacanta relaxanta la malul marii, cu cine romantice sub clar de luna.

Construit in anul 2000, hotelul a fost renovat in 2008 si pune la dispozitia oaspetilor 447 de camere moderne si spatioase repartizate in cele 5 cladiri cu 3 etaje, in regim All-Inclusive.

Complexul dispune de parcare publica gratuita si nu se accepta animale de companie