September 28, 2018 By admin 0

Am nevoie de o solutie eficienta pentru email

Prezenta online este vitala pentru orice organizatie in ziua de azi in contextul in care un numar tot mai mare de persoane isi cauta informatiile pe internet. Astfel, oricine se poate orienta catre specialistii de la Devpro care sunt specialisti in online, iar printre serviciile asigurate se numara si gazduire email. Solutia aduce o multime de avantaje, motiv pentru care cei interesati merita sa le descopere.

Back up in fiecare zi

Stim cat de importante sunt datele pe care le detii si nimeni nu si-ar dori sa aiba batai de cap cu pierderea acestora, motiv pentru care la Devpro sunt luate masuri de protectie suplimentare, astfel ca se face back up in fiecare zi pentru ca pe aceasta cale se evita situatiile neplacute si problemele.

Poti sa migrezi gratuit

De asemenea, ai posibilitatea de a migra gratuit, motiv pentru care nu te costa nimic sa incerci aceasta noua platforma propusa care se dovedeste a fi foarte eficienta si avantajoasa din toate punctele de vedere spre deosebire de un serviciul de email obisnuit, in special pentru ca utilizatorii au la dispozitie tot felul de solutii de personalizare.

Fara probleme de uptime

In acelasi timp, nu trebuie sa iti faci griji ca platforma nu este activa 24/7 pentru ca intregul sistem este foarte bine pus la punct, iar acesta reprezinta unul dintre punctele forte adus de catre cei de la Devpro Solutions, motiv pentru care merita sa il incerci.

Suport tehnic

Te confrunti cu vreo problema, fie nu te desurci cu vreo functie? Nicio problema, pentru ca toate nelamuririle sunt rezolvate imediat pentru ca la Devpro ai parte de consultanta de specialitate, motiv pentru care orice problema va fi remediata in cel mai scurt timp.

Usor de gestionat

De asemenea, platforma este usor de gestionat, motiv pentru care nimeni nu va avea parte de batai de cap din acest punct de vedere. Cu alte cuvinte, afacerea ta se va putea derula in cele mai bune conditii, iar pentru a fi administrata nu trebuie sa se aloce mult timp, avand in vedere ca orice proces poate fi programat.

Interfata intuitiva

In plus, interfata este foarte intuitiva, ceea ce presupune ca iti va fi foarte usor sa te obisnuiesti si sa efectuezi activitatile obisnuite din viata de zi cu zi, astfel ca merita sa vezi chiar acum cum te vei putea bucura de acest serviciu.

Diferite pachete accesibile

Nu ai nevoie de fonduri ridicate pentru a putea beneficia de cele mai bune servicii de gazduire email, iar cel mai accesibil pachet disponibil la Devpro incepe de la 25 de lei pe luna, pe cand urmatorul poate fi achizitionat cu 45 de lei pe luna, iar cel mai complet pentru numai 80 de lei pe luna.