August 5, 2021 By admin 0

Beligi va ofera servicii funerare complete in regim de urgenta

Daca va aflati in situatia in care treceti prin cumplita durere a pierderii cuiva drag din familie si cautati o firma care va poate oferi servicii funerare la preturi decente, Beligi este prima varianta pe care merita sa o luati in calcul. Va asiguram de toata increderea, respectul si operativitatea noastra, pentru ca stim ca astfel de momente sunt greu de depasit, dar si de gestionat, mai ales atunci cand esti singur. Astfel, pentru a nu duce de unul singur aceasta povara, Beligi va ajuta cu tot ceea ce inseamna servicii funerare la preturi convenabile. Stim ca, de cele mai multe ori, nu suntem pregatiti pentru astfel de momente, chiar daca defunctul avea o stare de sanatate destul de precara.

Oricum ar fi, speranta faptului ca maine va fi mai bine piere in momentul in care inima sa nu mai bate. Din acest moment incepe si agitatia, starea de tristete devine din ce in ce mai apasatoare, iar sute de ganduri, griji si preocupari isi fac simtita prezenta. Ei bine, de asta existam noi, firma de servicii funerare la preturi bune, Beligi. Ne asumam raspunderea sa va punem la dispozitie tot ceea ce avem mai bun pentru ca momentul inmormantarii sa aiba loc conform traditiei si religiei defunctului. Astfel, va putem ajuta cu servicii de constatare a decesului, imbalsamare si multe altele. Spre exemplu, imbalsamare este un serviciu medical necesar, recomandat prin lege pentru protejarea defunctului, avand rolul de a incetini procesul de descompunere, distruge microbii si bacteriile din organism.

Dupa procedura de imbalsamare/tanatopraxie, medicul elibereaza actul numit “Certificat de Imbalsamare”, care este necesar pentru depunerea la capela sau pentru transportul defunctului in alta localitate.

Imbalsamarea se va face numai dupa emiterea Certificatului Medical Constator al Decesului.

Pentru depunerea persoanelor decedate la capela sau pentru transportul lor in alta localitate sau in alta tara, firma noastra poate elibera actele necesare, in deplina legalitate.

Pe de alta parte, un alt pas important este declararea decesului. Firma noastra de servicii funerare la preturi modeste va poate sprijini in Eliberarea Certificatului de Deces si a Adeverintei de Inhumare, eliberate de catre Starea Civila, de pe raza careia s-a produs decesul.

Prin urmare, actele necesare pentru declararea decesului sunt:

1. Certificat Medical Constatator al Decesului. (originalul)

2. Actul de Identitate al persoanei decedate. (originalul si copia)

3. Certificatul de Nastere al persoanei decedate. (originalul sau copia)

4. Actul de Identitate al persoanei care declara decesul (originalul si copia)*

5. Certificatul de Nastere al persoanei care declara decesul. (originalul sau copia)

Mentionam faptul ca persoana care declara decesul poate fi o ruda sau o persoana stabilita printr-un testament sau printr-un contract. Pentru informatii legate de aceasta etapa, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon de urgenta, de pe site-ul nostru www.beligi.ro.