February 19, 2020 By admin 0

Bonusurile fara depunere, unele dintre cele mai dorite bonusuri in jocurile de noroc online


Site-urile cu jocuri de noroc tip slots sau cu alte tipuri de jocuri si cazinourile online ofera o multime de variante de bonusuri, trebuie doar sa te gandesti care e cel mai bun pentru tine si sa te folosesti de el cum stii mai bine. Bonusurile au fost gandite pentru a incuraja jucatorii sa se implice in joc si sa revina pe site-uri cu scopul de a incerca mereu alte si alte jocuri interesante. Unul dintre cele mai populare bonusuri din online este asa numitul bonus fara depunere. Ideea din spatele sau e simpla, ai bani in plus, pentru sesiuni de joc, fara sa cheltuiesti nimic. Cu bonusurile fara depunere te joci imediat toate jocurile favorite, ai o suma de la care pornesti si poti testa jocurile dorite fara probleme. Este pana la urma o strategie de marketing a cazinourilor online de a oferi aceste bonusuri in asa fel incat sa atraga cat mai multi jucatori si sa le ofere putin din experienta full pe care o vor avea daca intra in cazinourile online si joaca. Chiar daca apar si pierderi pe aceste bonusuri fara depunere nu iti faci griji, nu sunt banii tai, deci poti juca relaxat si poti incerca ce jocuri doresti fara sa te temi de pierderi mari. Bonusurile initiale fara depunere sunt cele de intampinare, care se dau cand iti faci un cont si il confirmi, cand intri prima data pe site-urile cu jocuri de noroc. E obligatoriu sa iti confirmi conturile si sa respecti toti pasii indicati pentru a avea la dispozitie toate bonusurile online fara depunere.
Cu un bonus fara depunere poti sa joci doar anumite jocuri, insa de regula exista o selectie foarte buna a celor mai tari jocuri, asa ca vei putea testa tot ce e nou pe piata si vei putea vedea cat de bine te acomodezi cu interfata si sistemele de joc ale fiecarui tip de joc de noroc online. Banii castigati poti fi retrasi dupa un numar de jocuri, sesiuni de joc, depinde de politica fiecarui cazinou online, dar multe bonusuri de acest fel au reguli destul de simple si nu implica foarte multe jocuri pana sa ai acces la bani.
Sunt mai multe tipuri de bonusuri fara depunere. Avem bonus cash-ul, ceva mai micut ca valoare, destinat doar pentru anumite jocuri, doar ca sa vezi cum sunt, cum se joaca, sa ai o parte din experienta pe care o poti avea in cazinourile online. Bonusurile fara depunere cu rotiri gratuite sunt cele mai cautate, in loc de bani ai sesiuni de joc gratuite, nu ai nevoie de depuneri si poti castiga foarte bine, insa rotirile gratuite pot fi folosite doar la anumite tipuri de jocuri slots. De ceva timp in cazinourile online si pe site-urile cu jocuri de noroc avem si bonusurile care expira dupa x minute, ore, cu jocuri gratuite si rotiri gratuite, dar si cash backs, un bonus special care se acorda jucatorilor care tot pierd pe site-urile respective si nu isi ating scopul dorit.
Acest tip de bonus se poate acorda per joc, saptamanal sau la ocazii speciale, se acorda si in functie de anumite depuneri realizate in timp pe acelasi site. Termenii si conditiile acordarii bonusurilor fara depunere sunt de gasit pe toate site-urile care le ofera, trebuie doar sa le citim cu atentie si sa le intelegem inainte de a le folosi in diverse jocuri. Odata ce avem bonusurile fara depunere ne antrenam pentru castiguri mai bune, testam tot ce vrem pe un anumit site sau intr-un cazinou online si ne marim sansele de castig fara efort.