November 18, 2018 By admin 0

Cat de interesant a fost la salonul de masaj erotic

De cand ma tin sa merg la un salon de masaj erotic. De multa vreme mi-am pus in gand sa fac acest lucru, dar de fiecare data aparea altceva in programmul meu si nu mai aveam cum sa ma duc. Acest lucru a fost valabil pana saptamana trecuta cand am lasat totul deoparte si am zis ca trebuie sa am si eu experienta trecerii printr-un salon de masaj erotic.

Dupa cea am luat aceasta hotarare am plecat spre localul propriu-zis. Desigur, plecarea mea de acasa a survenit in urma unei programari facute in prealabil. Cum ar fi fost sa apar si eu pe acolo si sa zic ca am venit si eu pentru un masaj erotic. Nu se face! Si chiar daca s-ar fi permis astfel de chestiuni, nu ar fi fost elegant si civilizat din partea mea sa fac o astfel de fapta.

Imediat ce am ajuns in fata salonului de masaj erotic nu am mai stat pe ganduri si am pornit cu mare viteza inauntru. Explicatia pentru faptul ca am intrat asa de repede este aceea ca eram curios sa vad cum o sa fie treaba asta. Asadar, am intrat in salonul de masaj erotic. Imediat ce am intrat pe usa am fost intampinat de domnisoara de la receptie care imediat mi-a comunicat faptul ca eram arondat in camera cu numarul 4.

Dupa un anumit timp de asteptare, pe usa camerei a intrat o tanara blonda, frumusica si cu ochii caprui. Ea mi-a zmbit intr-un mod cat se poate de frumos si mi-a zis faptul ca nu am de ce sa ma ingrijorez fiindca totul o sa fie ok. Dupa acel moment a inceput masajul de care m-am bucurat din plin. Dupa experienta traita la salonul de masaj erotic pot spune ca recomand o astfel de chestiune exotica.