February 7, 2020 By admin 0

Cat de mult conteaza ambalajul in care vin florile din comenzi flori online?

De fiecare data cand comandam flori online trebuie sa alegem si un ambalaj in care acestea sa fie livrate si depozitate. Ambalajul florilor este foarte important, el pune in valoare florile, le poate proteja si le poate asigura un mediu perfect pentru conservarea si pastrarea calitatilor lor atat de apreciate. Florile fara ambalaj nu au acelasi farmec, ambalajul primit la comenzi flori online este special gandit pentru flori si poate fi personalizat in asa fel incat sa contribuie la o mai buna evidentiere a particularitatilor fiecarei with this site flori. Consultantii florariilor online iti vor recomanda cele mai bune ambalaje pentru florile trimise, poti avea si ambalaje special realizate pentru diverse ocazii, varietatea lor e mare si gasesti cu siguranta ce ai nevoie.

Ambalajele pentru flori primite la comenzi flori online pot fi de mai multe tipuri. Avem ambalajele clasice, hartia creponata, celofanul cu imprimeuri, avem ambalajele moderne, cutii, cosuri, vaze adaptate tipului de flori pe care le daruim. Ambalajele clasice pot oferi un aspect retro florilor daruite, sunt inca utilizate pe scara larga, sunt pentru cei care nu tin asa de mult la ambalaj, la ce transmite el, si vor doar sa daruiasca florile. In ambalajele simple florile nu sunt in siguranta mai ales la transportul in masini, alaturi de alte flori, se pot deteriora usor, un ambalaj clasic are doar rol estetic si cam atat.

Livrare flori Bucuresti

Ambalajele moderne transmit un mesaj, completeaza mesajul transmit de florile de la florariile care accepta comenzi flori online, sunt foarte variate si au un design deosebit. Ambalajele moderne te pot ajuta sa ai o prezentare deosebita pentru florile pe care le incluzi in comenzi flori online, persoana care le va primi va fi incantata si de flori, si de ambalaj. Ambalajele au si o latura practica, protejeaza florile pe parcursul transportului si simplifica ingrijirea lor, depozitarea dupa primire. Cu ambalajele moderne nu trebuie sa iti mai faci griji legate de integritatea florilor la livrare, stii ca sunt in siguranta si arata si foarte bine.

Cel mai popular tip de ambalaj pentru flori ramane cutia, in ea poti pune oricat de multi trandafiri doresti, se poate dimensiona foarte usor, se pot aplica diverse decoratiuni pentru a avea la final un aranjament floral deosebit. Cutiile cu trandafiri sunt de gasit si pe Floraria de Vis, florile se vor pastra proaspete mai mult timp, in cutiile respective se pot pune si bureti imbibati in substante speciale care mentin prospetimea florilor mai mult timp. Florariile online livreaza florile in Bucuresti sau in orice localitate, la transport florile care sunt in cutii vor rezista mult mai bine, livrarea este mai rapida, e mai usor sa gestionezi aranjarea cutiilor decat daca ai avea doar firele de flori.

Poti solicita livrare flori Bucuresti la cele mai mici preturi sau gratuit, in functie de fiecare florarie, florile in cutii sunt mai usor de ingrijit, rezista mai mult timp si se pot pune oriunde intr-un spatiu dat. Cutiile cu flori arata deosebit, sunt usor de infrumusetat cu alte accesorii interesante in functie de dorintele clientilor, fiecare cutie are un sistem de inchidere sigur care pastreaza firele de flori in interior.

Buchete de trandafiri                                      

Buchetele de trandafiri pot fi puse in vaze speciale sau in cosuri, si acest tip de ambalaje se pot personaliza pentru a avea buchete de trandafiri care arata cat mai bine. Vazele si cosurile sunt ambalaje care se potrivesc pentru orice tip de buchete de trandafiri, arata foarte bine si sunt rezistente, permit o ingrijire cat mai buna a florilor pe tot parcursul depozitarii in ele. Ambalajele moderne pentru buchete de trandafiri vor da un plus de eleganta si de rafinament trandafirilor si vor contura mai bine mesajul transmis prin cadourile deosebite comandate din florariile online.