Cei mici merita intreaga noastra atentie in cadrul ceremoniei de botez care este organizata in cinstea lor, iar un astfel de eveniment impune nenumerate detalii care trebuie sa se puna la punct. Totusi, putine sunt la fel de importante precum alegerea hainutelor, intrucat copiii trebuie sa se simta grozav si sa aiba parte de conditii optime. De regula, nasii sunt cei care se ocupa de alegerea hainutelor, dar activitatea poate fi supravegheata si de parinti pentru a fi siguri de decizia luata.

Tema

Botezul poate fi organizat dupa bunul plac, astfel ca se pot adopta diferite idei in acest sens, de la o abordare traditionala, la una inspirata de personaje din desene animate, din filme, din carti si nu numai, iar toate sunt sustinute de hainutele dedicate celor mici. Descopera colectia Andini si este imposibil sa nu gasesti exact produsele pe care ti le doresti, oricand de complexe ar fi ideile pe care le ai.

Cele mai bune materiale

Este esential ca produsele sa fie confectionate din cele mai bune materiale pentru ca cei mici sa se simta grozav in cadrul evenimentului dedicat lor. Bineinteles, alegerea trebuie sa fie facuta in functie de perioada anului in care se organizeaza botezul, pentru ca vara temperaturile sunt foarte ridicate si se prefera materialele mai usoare precum matasea ori satinul, pe cand toamna si iarna se prefera bumbacul care se pastreaza ceva mai calduros. O calitate superioara a materialelor promite si un grad ridicat de confort pentru cei mici, iar pentru ca vor rezista in cele mai bune conditii de-a lungul timpului, hainutele pentru baieti din colectia Andini pot fi pastrate amintire, fie se pot folosi de catre fratiori, verisori sau prieteni in cadrul unor botezuri ulterioare.Cat costa?

Nu numai ca preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, dar sunt disponibile si nenumarate oferte pe care merita sa le descoperi. Pentru costumasul Summer Time parintii trebuie sa pregateasca 405 lei, pe cand pentru cel Blue Night 341 de lei, iar pentru cel Forrest Warrior 421 de lei. Totusi, merita descoperite si cele Amsterdam la 437 lei, cel Budapesta la 337 lei sau Blue Sensation la 358 de lei. Totodata, daca valoarea produselor comandate depaseste pragul de 300 de lei, parintii se vor bucura de livrare gratuita prin curier in toata tara.

Comanzi imediat

Andini este un magazin online, ceea ce presupune ca se fac economii considerabile de timp alegand produsele, intrucat parintii nu mai sunt nevoiti sa alerge dintr-un colt in altul, cand toate produsele de care au nevoie se afla la numai doua, trei click-uri distanta. De asemenea, timpul economisit este bine venit intrucat organizarea botezului implica nenumarate etape importante de care trebuie sa se tina cont si care necesita timp.