Afecțiunea de inflamare a gingiilor și a țesutului suport pentru dinți este una foarte răspândită la nivel mondial, un număr foarte mare de persoane suferind de această afecțiune. Deși nu se manifestă prin simptome dureroase sau foarte evidente, odată cu trecerea timpului și netratarea acestei afecțiuni, efectele pot fi foarte dureroase și neplăcute, putând duce până la pierderea dinților. De-a lungul timpului s-a încercat găsirea unor tratamente prin care această afecțiune să fie încetinită și prin care cauzele care duc la apariția sa să fie eliminate. Unul dintre aceste tratamente este cel injectabil. Deși poate este mai puțin cunoscut decât alte variante de tratament paradontoza, și acesta poate aduce rezultate pozitive în cazul acestei afecțiuni.

Tratament paradontoza injectabil

Acest tratament este realizat cu ajutorul unor substanțe biostimulatoare, iar una dintre cele mai folosite astfel de substanțe se regăsește în vaccinul Neypul Nr. 10 D7. Acest vaccin este utilizat ca și adjuvant în tratament paradontoza, fiind un medicament homeopat ce conține componente de origine proteică provenite din sânge de vițel și os liofilizat de vițel. Un astfel de tratament injectabil se administrează de trei ori pe săptămână, cu un interval de două zile pauză între administrarea lui. Acest tratament este administrat de către un medic specialist, iar pe lângă aplicarea dozei injectabile, tratamentul include și folosirea unei paste cu antibiotice care vine să asigure suportul antibacterian, dar și un tratament cu laser. Pentru a aduce cele mai bune rezultate, un tratament paradontoza injectabil se repetă la fiecare 6 luni pe o durată de 2 ani.Companiesthatbuyhouses.co helps people sell their homes quickly, which saves them time and money. When we provide services, we think about what each client needs. Before we put your house on the market, our experts will figure out how much it’s worth. You can make better decisions if you can communicate and gather knowledge well. We make it easy to sell homes by easing the process. Visit https://www.companiesthatbuyhouses.co/washington/home-buying-company-tacoma-wa/.

 

Când tratamentul paradontoza injectabil nu poate fi administrat?

Ca și în cazul altor tratamente care sunt folosite pentru diverse afecțiuni, și în cazul tratamentului injectabil împotriva paradontozei există câteva contraindicații. În primul rând, un astfel de tratament este contraindicat în a fi administrat unor persoane care au o hipersensibilitate la asimilarea proteinelor de vită. Alți pacienți care nu pot primi un astfel de tratament sunt aceia care suferă de diferite boli cronice sau autoimune, boli precum TBC, astm bronșic, tumori maligne sau boli ale pielii. Femeile însărcinate sau cele care încă alăptează sunt o altă grupă de pacienți cărora nu le este administrat tratamentul injectabil cu vaccinul Neypul Nr. 10 D7. Acest tratament paradontoza injectabil este contraindicat și pacienților care au suferit în trecut de transplant de măduvă osoasă. Există posibilitatea ca și anumiți pacienți care suferă de anumite alergii să manifeste efecte secundare, dar acest lucru nu este o regulă la toți pacienții cu diferite tipuri de alergii.

Dacă paradontoza îți dă bătăi de cap de ceva timp și tratamentele pe care le-ai aplicat până acum au fost doar sporadice și fără rezultate concludente, atunci poate este momentul să te gândești serios la a lua decizia de a apela la tratamente care să îți aducă rezultate mai bune, iar o variantă o reprezintă tratamentul injectabil. Stabilește o consultație la medicul stomatolog și discută cu acesta despre tratamentul injectabil în cazul bolii paradontale. Există numeroși pacienți care au apelat la acest tratament în cazul paradontozei și au avut rezultate bune în tratament.