June 14, 2018 By admin 0

Cine este rivalul Bucurestiului la salarii?

Cluj-Napoca s-a dezvoltat incredibil in ultimii ani, a atras nenumarati investitori privati, s-au deschis multinationale si au fost atrasi oameni din toate colturile tarii. Piata muncii de aici este intr-o continua crestere, ceea ce presupune ca si tu iti poti gasi un nou job, care sa te multumeasca mai mult. Alege Retaillium in Cluj si vezi care sunt cele mai noi locuri de munca pentru ca nu se stie niciodata peste ce pont dai si iti vei schimba viata considerabil.

Acum nu ai nevoie de mai mult de cateva secunde sa dai peste zeci de anunturi cu locuri de munca dintr-un domeniu care te atrage. Totusi, chiar daca ai la dispozitie atat de multe posibilitati, uneori este dificil sa stii ce sa alegi.

Adapteaza CV-ul

CV-ul trebuie pus la punct de la bun inceput, pentru a fi cat mai atragator, insa Retaillium iti ofera posibilitatea de a-l adapta pentru fiecare angajator in parte intrucat pe aceasta cale iti vei mari sansele de a fi angajat. Poti modifica cuvintele cheie, sa pui accentul pe anumite abilitati, sa evidentiezi plusurile, sa precizezi minusurile, dar sa le asezi intr-o pozitie care sa te puna intr-o lumina cat mai buna.

Prima impresie conteaza

Inainte de a pleca de acasa trebuie sa fii 100% sigur ca esti bine pregatit intrucat prima impresie conteaza cel mai mult. Alege cele mai grozave articole vestimentare pentru a merge la interviu si fii pregatit pentru diverse intrebari care iti vor putea fi adresate. In acest sens poti apela la prieteni si cunostinte care au mai trecut prin astfel de etape, eventual chiar la compania care te intereseaza pe tine. Tinuta trebuie sa fie ireprosabila, motiv pentru care se recomanda evitarea articolelor care expun prea mult pielea, de la maiouri, la bluze decoltate, fuste scurte, dar trebuie evitat si parfumul excesiv alaturi de parul aranjat excentric.

Este de preferat sa fii cat mai respectuos cu toata lumea, sa multumesti pentru orice, sa nu mesteci guma si sa faci contact vizual pentru a inspira incredere. Inchide-ti telefonul inainte de toate si arata-ti interesul fata de companie si de pozitia pe care doresti sa o obtii, fiind deschis catre invatarea a noi lucruri, iar pe aceasta cale vei observa ca iti cresc considerabil sansele de angajare.

Cu ajutorul Retaillium in Cluj este mai usor ca niciodata sa gasesti locul de munca ideal intr-un oras aflat in plina dezvoltare, unde salariile se apropie tot mai mult de cele din Bucuresti, insa unde stilul de viata este ceva mai relaxat. Asadar, acceseaza platforma si descopera cele mai noi anunturi, aplica, mergi la interviu si bucura-te de un alt loc de munca, mai bun decat cel dinainte, optiunile fiind foarte variate in toate domeniile.