September 26, 2018 By admin 0

Cred ca am sa renunt la parchet

Optarea pentru un tip de podea potrivit in propria locuinta poate fi o sarcina destul de dificila, insa solutiile in acest sens sunt destul de variate, motiv pentru care important este ca avem de unde sa alegem. Bineinteles, totul depinde depinde de fiecare situatie in parte, intrucat de multe ori este ideal parchetul, marmura, gresia si nu numai, insa o alternativa la parchetul care este folosit in multe incaperi, de la dormitor, la living, holuri si nu numai, avem linoleum.

Costuri mai mici

Unul dintre principalele avantaje este reprezentat de faptul ca vei face economii considerabile daca alegi linoleum intrucat preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele in compratie cu alte optiuni. Asadar, nu este nevoie sa aloci bugete generoase in acest sens, ci le vei putea aloca catre alte proceduri prin care sa iti renovezi spatiul.

Diferite modele

De asemenea, optiunile sunt foarte variate, motiv pentru care merita sa le descoperi pe toate, paleta fiind una vasta, ceea ce presupune ca este imposibil sa nu dai peste ceva care sa iti placa si care sa se potriveasca de minune in cadrul proiectului tau.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mai usor de intretinut

Mai mult, nici nu vei avea grija intretinerii asa cum e nevoie in cazul alternativei parchetului, intrucat este de ajuns ca linoleumul sa fie maturat sau sters cu mopul ocazional, pe cand parchetul se poate zgaraia mult mai usor, poate avea de suferit la contactul cu apa si nu numai.

Ideal pe termen lung

Daca esti in cautarea unei solutii ideale pe termen lung, cu siguranta, merita sa iei in calcul linoleumul pentru ca acesta se prezinta in cele mai bune conditii si nu se deterioreaza, nu se uzeaza si nu capata un aspect neplacut, fapt esential in toate conditiile.

Aplicare imediata

Nu trebuie omis nici faptul linoleumul se aplica imediat in orice mediu, rapid, fara batai de cap, iar in cel mai scurt timp se va putea reveni la activitatile obisnuite, motiv pentru care nu se mai pierde timpul asa cum este cazul in diferite alte cazuri.

In diferite medii

De asemenea, linoleumul este si foarte versatil in sensul ca poate fi folosit intr-o multime de medii, incepand de la propria locuinta, pana la sedii de firma, cladiri de birouri si nu numai. Solutia este simpla si practica, iar solutia se va putea adapta de minune la toate mediile, motiv pentru care nu trebuie sa iti faci griji din acest punct de vedere.

Profesionalism

Nu in ultimul rand, oricine are nevoie de profesionalism atunci cand are de-a face cu o firma care sa se ocupe de pardoseala, pentru ca programarile sa se respecte si pentru ca termenele alocate executiei sa nu fie depasite, asa ca poti apela chiar acum la cei de la DHN.