Dacă ești în căutarea unui mod inedit de a-ți îmbunătăți machiajul, ștrasurile sunt opțiunea perfectă. Aplică-le pe buze pentru a obține un plus de strălucire și eleganță. În acest articol, îți vom oferi câteva sfaturi utile despre cum să folosești ștrasuri în make up pentru un machiaj de invidiat. 

Pregătește-ți buzele 

Înainte de aplicare, este important să pregătești corespunzător zona buzelor. Poți folosi un exfoliant pentru a îndepărta celulele moarte și pentru a le face mai catifelate. Ulterior, aplică un balsam hidratant și lasă-l să acționeze. 

Aplică rujul

Înainte de a aplicarea ștrasurilor, este indicat să aplici un strat subțire de ruj. În acest fel ajuta la crearea unei baze stabile care. Încearcă să alegi un ruj într-o culoare asemănătoare cu ștrasurile, astfel încât să se combină armonios și să obții un aspect elegant.

Aplică ștrasurile

Acum că buzele sunt pregătite și ai aplicat rujul, este timpul să aplici ștrasurile. Folosește o pensulă sau vârful degetelor. Distribuie-le uniform pe întreaga suprafață, iar dacă vrei să obții un efect mai strălucitor, trebuie să știi că nu există limite! 

Fixează ștrasurile

Folosește un fixator pentru machiaj pentru a le ține în loc. Încearcă să nu atingi buzele în tot acest timp pentru a evita împrăștierea acestora. 

Finalizează machiajul

Acum că ai aplicat ștrasurile pe buze, este timpul să finalizezi machiajul. Folosește iluminator sau fard de obraz pentru a accentua strălucirea acestora. 

În general, ștrasurile se găsesc în magazinele de cosmetică sau pe site-urile specializate. Dacă vrei să mergi la sigur și să achiziționezi produse de calitate superioară la prețuri accesibile, intră  pe Rainbow Glam. 

Este important să citești recenziile altor persoane pentru a te asigura că vei obține produse de calitate și în ton cu așteptările tale. Nu uita să verifici și componentele, astfel încât să eviți produsele care conțin substanțe care ar putea fi dăunătoare pentru sănătatea ta.

Cu ștrasurile pentru make-up de la Rainbow Glam, poți obține un look de invidiat, care va impresiona cu siguranță. Magazinul online oferă pietricele în culori variate, astfel încât să poți alege formele și modelele care se potrivesc cel mai bine cu ce ai în minte. Pentru și mai multă strălucire, ștrasurile pot fi aplicate atât pe buze, cât și pe obraji, ochi sau alte zone. 

În plus, sunt produse sigure pentru sănătate, deoarece sunt fabricate din ingrediente de înaltă calitate. Cumpără acum un set de ștrasuri de pe Rainbow Glam și întoarce toate privirile. Le poți purta liniștită în club, la petreceri tematice sau chiar în zilele de festival. Intră pe site și verifică ofertele de sezon. Alege să ieși în evidență de fiecare dată când ai ocazia!