Te gândești să faci trecerea de la apartament la casă? Ivonco Residential Tunari îți propune 4 tipuri de locuințe moderne și corect compartimentate. Acestea sunt dotate cu centrale termice, termopane Salamander, uși din lemn pinum, acoperișuri tip șarpantă, pardoseală încălzită, închideri din cărămidă cu cadre din beton armat și alte servicii pentru a asigura locatarilor un nivel de confort sporit. Cumpără acum o vilă și beneficiază de o reducere substanțială de până la 3.000 de euro. Ansamblul Rezidențial Tunari este situat într-o zonă cu peisaj natural, ideală pentru persoanele care vor să se îndepărteze de agitația capitalei. Cele 4 tipuri de vile au fost concepute pentru a satisface toate nevoile unui cămin perfect. 

Te întrebi ce condiții trebuie să îndeplinească o casă înainte de a o cumpăra?

Structura imobilului – verifica structura casei astfel încât să nu existe semne de deteriorare care pot cauza daune în timp. 

Instalațiile electrice și sanitare: verifică dacă instalațiile electrice și sanitare sunt în condiții bune de funcționare. Sistemul electric este foarte important deoarece susține o parte dintre nevoile actuale și viitoare, cum ar fi aparatele de uz casnic și sistemele de încălzire și răcire.

Izolarea termică: verifică dacă izolația termică este în condiții bune. O lucrare bine realizată ajută la reducerea costurilor de încălzire și răcire și poate asigura un mediu confortabil.

Acoperișul și ferestrele: este important să te asiguri că acestea sunt etanșe și în condiții bune pentru a proteja casa de apă, vânt și alte condiții meteo.

Sistemul de încălzire și răcire: verifică dacă sistemul de încălzire și răcire este într-o stare bună de funcționare și poate satisface toate nevoile pentru un nivel ridicat de confort.

Sistemul de canalizare: verifică dacă sistemul de canalizare este funcțional și în condiții bune. Este important să te asiguri că există suficiente instalații sanitare și că apa curge bine. 

Infrastructura din jurul casei: verifică dacă există acces la utilități, cum ar fi apa, gazul și energia electrică, precum și serviciile de internet și telefonie. 

Condițiile legale: verifică dacă imobilul este situat într-un cartier sau zonă sigură și dacă este în conformitate cu toate reglementările și legi locale. 

Pentru a te asigura că investiția ta pe termen lung este una din care ai cel mai mult de câștigat, mai ales în cazul imobiliarelor, este recomandat să apelezi la un profesionist în domeniu. Acesta îți poate oferi o serie de servicii și expertiză care te vor ajuta să iei decizia corectă și să reduci riscurile și stresul asociate cu procesul de cumpărare al unei proprietăți. Alege să cumperi o casă direct de la dezvoltator, pentru a fi la curent cu toate procesele de construcție.