Una dintre principalele caracteristici care diferențiază o casă obișnuită de o casă elegantă și sofisticată este prezența anumitor obiecte de design și a unui stil de amenajare distinctiv, atent la detalii. Printre acestea se numără cu siguranță și cuverturile de pat. Și nu orice fel de cuverturi, ci cele oferite de Casa New Concept. Eleganța, rafinamentul și confortul pe care le aduc nu pot fi comparate cu nimic altceva.

Casa New Concept nu oferă doar cuverturi de pat, ci și lenjerie de pat. Însă cuverturile de pat rămân un element de bază în ceea ce privește amenajările interioare în dormitor.

Spunând „lenjerie de pat”, ne gândim imediat la bucuria de a dormi într-un pat confortabil, acoperit cu așternuturi proaspăt spălate. Însă multe persoane nu știu că lenjeria de pat din bumbac, cum este cea oferită de Casa New Concept, nu numai că este moale la atingere, dar și permite pielii să respire, garantând un somn perfect.

Pentru a înțelege de ce cuverturile de pat oferite de Casa New Concept sunt atât de speciale, trebuie să ne întoarcem puțin în timp. Una dintre primele forme de cuverturi de pat a apărut în secolul 14 în Anglia și consta dintr-o pătură lățită pe care era brodat un model din fildeș cu fire de lână colorată. Cu timpul, cuverturile de pat s-au rafinat datorită dezvoltării metodelor de țesătură și brodare.

Astăzi, cuverturile oferite de Casa New Concept sunt confecționate din materiale de cea mai înaltă calitate, cum ar fi bumbacul satinat, și se disting prin modele elegante, moderne și originale, care se pot integra perfect în orice tip de decor.

Alegerea cuverturii potrivite pentru patul tău depinde de mai mulți factori. Primul este dimensiunea patului: cuvertura trebuie să fie suficient de mare pentru a acoperi întregul pat, inclusiv salteaua.

Al doilea factor este stilul decorativ al dormitorului: dacă de exemplu ai un dormitor în stil modern, o cuvertură cu un design geometric poate fi o alegere bună. Dacă, în schimb, dormitorul tău este decorat în stil romantic, o cuvertură cu modele florale poate fi cea mai bună opțiune.

Cealaltă variabilă pe care trebuie să o iei în considerare este necesitatea de întreținere. Cuverturile de pat Casa New Concept sunt ușor de întreținut: majoritatea pot fi spălate la mașină la temperatura de 30 de grade, iar după spălare rămân la fel de strălucitoare și moi ca și cum ar fi noi.

În concluzie, cuverturile de pat reprezintă un detaliu esențial pentru a face dormitorul tău un loc elegant și confortabil. Optează pentru cele oferite de Casa New Concept și binele tău trece pe primul plan.