August 13, 2019 By admin 0

De acum platesc mai putin cand folosesc masina personala

Deti o flota auto si ai nevoie sa faci economie la carburnat in firma ta? Ai ajuns exact unde trebuia, astfel ca iti recomandam sa montezi autoturismelor tale, instalatii de la agr autogas si te poti bucura in continuare de fiabiliatate, siguranta si confort, si in plus vei face economie la cheltuielile cu carburantul fara a-ti influenta in sens negativ afacerea.La AGR AutoGas vei gasi calitate si o diversitate de produse care sa acopere toate segmentele de piata, principiul fiind de a oferi satisfactie maxima prin reducerea cheltuielilor de transport indiferent de tipul de autoturism.

In prezent, AGR ajuta din ce in ce mai multi clienti datorita faptului ca promoveaza o gama larga de produse, ce pot fi personalizate pentru fiecare tip de autoturism, ajutandu-i sa-si reduca cheltuielile de transport. Produsele sunt proiectate, fabricate, transportate, omologate, comercializate si instalate pe autovehicule astfel incat sa ajute cat mai mult clientii.

AGR isi doreste sa raspunda exigentelor tuturor clientilor si sa doteze orice tip de autoturism pe benzina cu GPL, avand disponibilitate permanenta pentru toate produsele astfel incat, clientii sa aibe satisfactie maxima si sa reuseasca sa faca economii.

In acelasi timp, firma investeste permanent in cercetarea si testarea de noi produse care sa raspunda provocarilor din domeniul auto ce este mereu inovativ din punct de vedere tehnic si care isi doreste reducerea noxelor si a consumului de carburant.

Firma pune accent pe asistenta tehnica, scolarizare de calitate pentru dezvoltarea nivelului tehnic al partenerilor si mentinerea unui numar cat mai mic de piese defecte in termen de garantie si post garantie.

Pentru ca o firma este definita de clientii sai, AGR isi doreste sa imbunatateasca produsele si serviciile, iar impreuna cu partenerii se adapteaza noilor provocari de pe piata. Toate acestea au ca scop satisfactia conducatorilor auto prin diminuarea costurilor de transport, in acelasi timp cu cresterea si dezvoltarea continua a partenerilor din reteaua AGR. In momentul de fata sunt 4 linii de produs care sunt sustinute de branduri de instalatii GPL auto cum ar fi, Tomasetto, AGR si Prins care acopera cea mai mare parte din alegerile romanilor in ceea ce priveste instalatia GPL aleasa pentru autoturismul lor. Exista cateva motive pentru care sa alegi AGR AutoGas printre care:

-au cea mai mare retea de service-uri la nivel teritorial

-prezinta servicii de calitate prin faptul ca serviciile de montaj instalatii gpl auto, reviziile si reparatiile instalatiilor GPL sunt efectuate de tehnicieni AGR scolarizati la standardele AutoGas Group

-calitatea componentelor este verificata si aprobata de catre inginerii AGR, urmand cele mai severe standard de calitate in domeniul auto GPL, fiind omologate la nivel national si international
-preturile sunt echilibrate, raspunzand nevoilor clientilor exigenti care opteaza pentru gama Premium sau Platinium, cat si clientilor ce cauta un produs economic cu un raport echilibrat, calitate-pret.