October 4, 2021 By admin 0

De ce implantul dentar reprezintă o soluție eficientă?

Înlocuirea dinților lipsă este importantă pentru sănătatea dumneavoastră generală și pentru sănătatea celorlalți dinți. Atunci când dinții naturali lipsesc, nu numai că pierdeți funcționalitatea, dar puteți experimenta și o serie de alte probleme, precum durerile insuportabile și o stimă de sine scăzută. De aceea, la Stoma Urgent avem prețuri bune la implanturi dentare.

A avea dinții lipsă nu numai că îți afectează încrederea, dar întreaga dantură se va deteriora rapid dacă este lăsată netratată. Implanturile dentare vă ajută să arătați și să vă simțiți mai bine, să vă recâștigați stima de sine și să aveți o calitate a vieții mai bună. De zeci de ani, implanturile dentare au fost folosite pentru a înlocui dinții lipsă și sunt acum standardul de îngrijire pentru restabilirea funcționalității pentru o dantură care este predispusă să se deterioreze foarte repede.  Meriți să zâmbești din nou, iar implanturile dentare te vor ajuta să faci asta, iar dacă veți consulta pagina noastră web veți vedea că avem afișate prețuri pentru implanturi dentare ce te vor motiva să mergi cât mai des și să rezolvi această problemă.

Mai jos, v-am pregătit o listă cu beneficiile implanturilor dentare pe care merită să o parcurgeți

1.    Îmbunătățirea aspectului fizic

Un beneficiu major al implanturilor dentare este că acestea păstrează osul și previn deteriorarea  structurii faciale și, prin urmare, îmbunătățesc aspectul fizionomic. Când majoritatea dinților naturali sunt grav compromiși sau lipsesc, nu mai rămâne nimic în osul maxilarului care să stimuleze creșterea osoasă. Corpul uman poate simți că osul maxilar nu mai este necesar pentru a susține dinții și începe să se diminueze. Acest lucru are ca rezultat o deteriorare rapidă a structurii feței,  buzele se pliază, partea inferioară a feței se mișcă, accentuând bărbia, iar ridurile se dezvoltă în jurul gurii. Acest lucru face ca o persoană să pară mult mai în vârstă decât este de fapt. Cu implanturile dentare, ridurile și problemele structurii faciale sunt eliminate și vă puteți  simți din nou ca la 20 de ani.

Chiar și atunci când lipsește un singur dinte, estetica pe termen lung este de obicei mult mai bună cu un dinte de înlocuire suportat de un implant decât cu o proteză tradițională. Acest lucru este deosebit de important în partea din față a gurii, unde prevenirea unui defect osos vizibil este esențială pentru un aspect natural.

2.    Obțineți rezultate rapide

La Stoma Urgent vă putem ajuta cu o înlocuire a dinților lipsă, iar în acest sens avem și o listă de prețuri pentru implanturi dentare pe care vă invităm să o consultați pentru a vedea ce vi se potrivește cel mai bine. Echipa noastră de medici specializați în realizarea de implanturi dentare vă va oferi o soluție pe termen lung pentru un zâmbet de vis.