Pentru ca o femeie sa ramana insarcinata este nevoie de o planuire atenta, pentru ca orice detaliu poate juca un rol esentia, astfel ca alaturi de sustinerea adecvata e mai simplu ca totul sa se desfasoare in conditii optime. De asemenea, o sarcina folosind Femibion este usor de urmarit si planificat, pentru ca aici sunt propuse cele mai pretioase sfaturi si informatii, dar si suplimentele alimentare adecvate, prin care nicio mamica nu va avea griji cu privire la urmatoarele luni.

Pregatirea organismului

Pe toata durata sarcinii au loc mai multe schimbari, iar organismul trebuie sa fie bine pregatit in acest sens, motiv pentru care este important sa se tina cont de toate sfaturile medicilor. Fumatul si consumul de bauturi alcoolice trebuie evitate cu desavarsire, in timp ce dieta adoptata trebuie sa fie cat mai sanatoasa, pentru a aduce aportul necesar de nutrienti si vitamine.

Sustinerea tatalui

Pentru ca viitoarea mamica va porni intr-o calatorie complexa, este important ca aceasta sa fie sustinuta de toata lumea, in special de viitorul tatic si acesta trebuie sa isi schimbe stilul de viata, pentru ca impreuna parintii sa reprezinte un adevarat exemplu pentru cei mici.

Suplimentele alimentare

O sarcina folosind Femibion este mai comoda ca niciodata intrucat suplimentele alimentare propuse sunt special dedicate pentru diferite momente ale calatoriei. Astfel, inainte de concepere pot fi administrate anumite suplimente, in timp ce mai apoi se poate trece la altele, in functie si de recomandarile medicilor. Totodata, este important sa se tina cont de faptul ca suplimentele nu au rolul de a inlocui o masa, ci doar le completeaza.

Relatia cu medicul

La fel de esentiala este si relatia cu medicul, deoarece acesta va fi mentorul viitoarelor mamici, aducand toate sfaturile si informatiile necesare in orice moment, iar daca acestea vor respecta toate sugestiile vor avea parte de cele mai bune conditii.