December 11, 2021 By admin 0

Descoperă avantajele dezinfecţiei prin nebulizare

În prezent, datorită evoluţiei din ce în ce mai rapide a pandemiei de coronavirus, unităţile sanitare au nevoie de o igienizare completă, sigură şi eficientă, întrucât reprezintă cele mai expuse spaţii în faţa noului virus şi cele mai propice locuri pentru răspândirea acestuia. Astfel, pentru a ţine situaţia sub control pe câr este posibil, orice ţine de instrumentarul medical, de piesele de mobilier sau de orice alt obiect din clădirea unui spital sau a unei clinici trebuie curăţat şi dezinfectat corespunzător, pentru a nu prezenta niciun risc atât pentru personalul medical, cât şi pentru pacienţi.

Cum are loc dezinfecţia prin nebulizare

Dincolo de dezinfectarea standard a unei suprafeţe sau a unei încăperi prin intermediul anumitor produse profesionale, există numeroase firme care pun la dispoziţia celor interesaţi servicii cu rezultate garantate, aşa cum este dezinfecţia prin nebulizare. O astfel de operaţiune are rolul de a curăţa în mod optim aerul şi obiectele dintr-un anumit spaţiu, cu ajutorul unui aparat special, care poartă numele de nebulizator. Acesta este conceput astfel încât să elibereze în aer particule de dezinfectant special, care să acţioneze rapid pe toată suprafaţa vizată, inclusiv şi în cele mai mici spaţii, greu de pătruns.

Solicită ajutorul de specialitate

Dezinfecţia prin nebulizare necesită anumite cunoştinţe solide şi competenţe de utilizare. Tocmai de aceea o astfel de intervenţie trebuie să fie efectuată numai de către o specialişti în domeniu, echipaţi corespunzător, care vor ştii cum să manevreze în mod corect nebulizatorul şi care vor alege cel mai bine substanţa de dezinfectare potrivită, care poate fi aplicată doar prin intermediul aparatelor speciale de nebulizare.

Prin urmare, dezinfecţia prin nebulizare reprezintă o modalitate utilă de curăţare şi igienizare, potrivită pentru orice tip de spaţiu, indiferent de mărimea sa, care nu distruge suprafeţele şi nu prezintă niciun risc asupra sănătăţii oamenilor sau animalelor de companie. Află totul despre dezinfecția prin nebulizare.

Dezinsectie, Deratizare si Dezinfectie SRL ( Servicii de deratizare ) Adresă: Strada Vigoniei 6, București 040341 – Telefon: 0765 444 422