October 4, 2020 By admin 0

Descopera cele mai bune oferte ale modelelor Nissan

Nu este deloc simplu sa cumperi o masina, insa daca iti doresti una noua, cu siguranta, merita sa vezi cele mai noi promotii Nissan. Daca profiti de pe urma lor ajungi sa platesti mult mai putin decat te-ai fi asteptat pentru masina pe care ti-o doresti. In plus, te asteapta mai multe avantaje importante de care merita sa tii cont atunci cand alegi o masina noua:

Poluarea este un fenomen amplu care afecteaza intreaga lume, motiv pentru care producatorilor auto li se impun mai multe reguli stricte astfel incat masinile sa fie mai prietenoase cu mediul inconjurator. Asadar, cine cumpara masini noi nu doar ca se va bucura de o experienta mai placuta la condus, de tehnologii noi si de un plus de siguranta, ci va contribui si la salvarea planetei. Masinile hibrid si electrice chiar nu mai reprezinta o raritate in ziua de azi, iar acestea sunt cele care afecteaza cel mai putin mediul.

In acelasi timp, masinile noi vin si cu garantie, o anumita perioada de timp, fie un anumit numar de kilometri parcursi. Astfel, soferii nu au nici cea mai mica grija, evita tot felul de batai de cap si nu trebuie sa isi piarda timpul cu masina in service. Totodata, si consumabile precum baterii, placute de frana, stergatoare se schimba mult mai tarziu in cazul unei masini noi.

Per total atunci cand cumperi masini noi nu ai nici cea mai mica grija. Eviti bataile de cap si stresul si te bucuri de o experienta placuta de fiecare data cand circuli cu masina. Intretinerea este foarte simpla si se impune un plan anual care trebuie respectat si care in primii ani include, de cele mai multe ori, simple revizii si schimb de filtre si ulei. Cu alte cuvinte, soferii nu sunt nevoiti sa aloce bugete considerabile pentru intretinerea masinilor noi, situatie care nu este valabila si in cazul celor achizitionate la mana a doua.

Vino in cel mai apropiat showroom pentru a vedea cele mai noi promotii la Nissan, descopera modelele, testeaza-le si cumpara un autoturism nou, atat de simplu este. Te poti baza pe Auto Cobalcescu intrucat aici gasesti cele mai avantajoase oferte si, in plus, ai acces la service autorizat pentru ca masina ta sa fie intretinuta in cele mai bune conditii. Serviciile sunt complete, iar alaturi de dealer poti alcatui un plan de mentenanta a masinii si sa te bucuri de flexibilitate maxima in acelasi timp. Ai garantia ca aici esti pe maini bune si ca beneficiezi de tot profesionalismul necesar. Descopera chiar ofertele atractive de pe urma carora merita sa profiti atunci cand vrei sa cumperi un autoturism nou, totul la Auto Cobalcescu.