October 10, 2018 By admin 0

E usor sa iti pui la punct un magazin online

Sa incepi o afacere in ziua de azi este mai simplu ca niciodata avand in vedere faptul ca oricine poate detine un magazin online unde sa fie comercializate diferite produse. Solutiile sunt nenumarate, iar daca iti doresti sa ai parte de cele mai bune conditii poti sa apelezi la cei de la Devpro care, printre altele, iti propun si creare magazin Opencart. Acest sistem este unul care se dovedeste a fi foarte eficient si promite mai multe avantaje pe care le vei putea descoperi aici.

Usor de pregatit

Nu vei avea parte de batai de cap prin pregatirea magazinului intrucat platforma este una foarte usor de gestionat, care aduce multa libertate pentru toti clientii, astfel incat acestia sa isi poata lasa amprenta asupra propriului magazin, pe care sa il adapteze dupa bunul plac. Asadar, pasii de urmat sunt simpli, incepand de la instalarea sistemului, alegerea unei teme adecvate sau pregatirea uneia proprii, adaugarea produselor si completarea detaliilor, ultimul pas fiind reprezentat de configuarea functiilor si stabilirea detaliilor referitoare la limba, modalitati de plana, livrare etc.

Usor de folosit

Cu cat experienta utilizatorilor este mai placuta, cu atat mai bine intrucat acestia sunt din ce in ce mai pretentiosi in ziua de azi si isi doresc sa aiba parte de cele mai bune conditii. Produsele cautate trebuie sa se afle la numai doua, trei click-uri distanta, in caz contrar se vor reorienta, insa platforma Opencart este usor de folosit de catre utilizatori, motiv pentru care acestia vor fi multumiti ca isi vor indeplini nevoile aici.

Tot felul de functii

Nu trebuie omis nici faptul ca aici sunt propuse tot felul de functii care se dovedesc a fi utile, motiv pentru care pot fi luate diferite decizii referitoare la setarea unor grupuri pentru clientii fiecarui magazin, functie care permite gestionarea mai multor magazine. Totodata, se pot localiza magazinele in functie de tari, de limba, de valuta folosita sau de taxele implicite, dar se pot folosi si diferite teme pentru diversificare, pe cand managerierea inventarului este foarte simpla.

Tarifele implicate

Nu este nevoie sa se aloce bugete ridicate pentru creare magazin Opencart, in special atunci cand se apeleaza la Devpro, unde tarifele impuse sunt accesibile pentru toate buzunarele, motiv pentru care merita sa vezi chiar acum care sunt posibilitatile si pachetele propuse si ai nimerit in locul potrivit.

Diferite extensii

In acelasi timp, platforma este bine cunoscuta pentru functiile aduse, care sunt foarte variate, motiv pentru care unele se pot dovedi a fi foarte utile. In prezent exista peste 7.000 de extensii care pot fi adaugate si au rolul de a usura diferite activitati, de la diverse modalitati de plata, alegerea tipului de transport potrivit si nu numai, asa ca meirta sa le descoperi pe cele mai utile.