April 10, 2021 By admin 0

Epilarea definitiva este procedura de care ai nevoie pe termen lung

De-a lungul timpului au existat numeroase prejudecati despre epilarea definitiva, fie despre faptul ca procesul este unul foarte dureros, fie ca pretul este prea mare. Majoritatea femeilor au preferat, asadar, sa ramana la metodele clasice de epilare, care adesea provocau foarte multa durere sau pur si simplu erau ineficiente pe termen lung. Cu timpul, epilarea definitiva a inceput sa castige teren si tot mai multe doamne si domnisoare au inceput sa apeleze la acesta metoda pentru a scapa de firele de par nedorite. Astfel, o investitie in cateva sedinte de epilarea definitiva este in primul rand o investitie in tine si in fericirea ta. 

Timp oferit tie si pielii tale

Epilarea definitiva este o procedura foarte simpla care presupune cateva sedinte repetitive pentru a obtine rezultate optime. Astfel, in functie de partea corpului de pe care iti doresti sa indepartam parul, o sedinta poate dura intre 5 minute si doua ore, insa la final vei fi mai mult decat incantat de rezultat.

Rezultate vizibile dupa prima sedinta 

Desi epilarea definitiva poate fi o procedura de durata, cu siguranta vei observa rezultate chiar dupa prima sedinta. Astfel, firele tale de par se vor subtia si nu vor mai creste atat de repede, iar tu vei putea sa incepi sa te bucuri de rezulate. Totodata, acest lucru depinde foarte mult si de zona corpului in care se face epilarea, insa specialistii de la Eva Salon vor sti exact de cat de multe sedinte vei avea nevoie.

Pretul unei sedinte de epilare definitiva

De foarte multe ori, epilarea definitiva poate parea mai costisitoare decat metodele clasice de epilare. Cu toate acestea, in timp, vei putea observa ca de fapt, ai investit in tine si in buna-starea ta. Astfel, pretul unei sedinte de epilare definitiva depinde, in mod clar, de partea corpului de pe care doresti sa indepartam parul. Pretul unui astfel de sesiuni poate varia intre 60 si 340 de lei.

Economisesti bani si timp

Epilarea definitiva nu este numai o metoda prin care starea ta de bine se va imbunatati semnificativ, dar este chiar o varianta prin care vei putea economisi bani si timp pretios. Astfel, nu va mai trebui sa cheltui bani saptamana de saptamana pe creme de epilat, benzi de ceara sau  aparate de ras de unica folosinta si nici nu vei mai pierde timp epilandu-te inainte de fiecare iesire in oras. Te vei putea bucura de piele catifelata, iar timpul pe care il pierdeai pana acum pentru a indeparta parul nedorit de pe corp poate fi transformat in timp petrecut alaturi de prieteni sau familie. Cu alte cuvinte, cand alegi sa apelezi la epilarea definitiva, alegi sa investesti in starea ta de bine pe viitor. Sedinta epilare definitiva pret – Eva Salon.