May 10, 2020 By admin 0

Esti mai linistit cand stii tot timpul unde se afla cei dragi

Daca iti doresti sa stii in permanenta unde se afla cei dragi, atunci un gps tracker la pret redus este exact ceea ce ai nevoie, motiv pentru care iUni reprezinta locul ideal catre care sa te orientezi. Un asemenea device este util in nenumarate situatii si poate sa dispuna de diferite functii, astfel ca ai de unde sa alegi exact ceea ce iti trebuie, pe cand preturile sunt chiar foarte bune aici.

Mai multa siguranta

Cu alte cuvinte, e foarte simplu sa ne bucuram de siguranta celor dragi, a animalelor de companie si a bunurilor, intrucat aceste gadgeturi sunt intuitive si aduc o multime de functii interesante.

Mai multa precizie

Astfel, cu ajutorul tehnologiei GPS e foarte usor sa se determine cu exactitate pozitia actuala, eroarea maxima acceptata fiind de numai cativa metri. E foarte simplu sa stim intotdeauna unde se afla copiii nostri sau animalele de companie, iar daca se impun anumite limite, atunci cand se depaseste un perimetru, utilizatorii pot fi avertizati prin SMS pe propriul telefon.

Usor de folosit

Daca dai click aici si vei alege un GPS tracker vei constata ca aceste dispozitive sunt foarte usor de folosit si sunt de nelipsit in cazul firmelor de inchirieri auto, care vor sti intotdeauna unde se afla masinile, dar si alte detalii, precum traseul parcurs sau viteza maxima atinsa.

Alege iUni

Nu iti mai ramane nimic altceva decat sa apelezi la iUni, unde gama e suficient de variata pentru a multumi pe toata lumea. Preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, se gasesc foarte multe oferte, iar cei care comanda produse in valoare de minim 250 de lei vor beneficia de transport gratuit prin curier oriunde in tara. Totodata, clientii au posibilitatea de a merge in showroom-ul iUni din Bucuresti pentru a testa produsele inainte sa le cumpere, pentru a fi siguri de decizia luata.

Cel mai important

Datorita faptului ca un asemenea device vine cu dimensiuni modeste, acesta se poate ascunde cu usurinta in diferite locuri in timp ce locatia precisa este afisata in cel mai scurt timp. Pentru a folosi un asemenea gadget, trebuie sa se insereze o cartela obisnuita SIM care sa emita semnal si prin apelarea numarului respectiv informatiile sunt dobandite imediat. In plus, acestea dispun si de un microfon incorporat, care se dovedeste a fi o adevarata necesitate in tot felul de situatii, asa ca de ce sa nu profiti chiar acum?

Nenumarate modele

Nu in ultimul rand, aici ai acces la o gama variata, ce cuprinde mai multe modele, astfel ca totul ramane la alegerea ta la care optiune te vei opri, fie ca vorbim de cele mai simple, fie de cele mai performante, dar care, bineinteles, sunt un pic mai costisitoare, dar merita sa profiti de oferta iUni.