Dacă vrei să sărbătorești un eveniment important cu o petrecere corporativă la Nabucco’s Events Garden, acum este șansa ta să iei în considerare acest lucru. Găzduim un eveniment mare, iar dacă plănuiești o petrecere cu colegii, colaboratorii și angajații tăi, avem toate resursele de care ai nevoie pentru a-ți face planurile. De asemenea, suntem primii care participă activ atunci când vine vorba de divertisment între manageri și angajați. Așa că, prin intermediul nostru, dacă plănuiți să faceți un astfel de eveniment cu oameni de afaceri din toate domeniile de activitate, în sala noastră puteți aduna fără probleme până la 250 de persoane și petrecerea va fi una glorioasă.

De altfel, evenimentele noastre corporate din Ploiești au trecut cu succes granițele județului Prahova, așa că am început chiar să primim solicitări pentru evenimente de acest fel și de la clienți în București, iar acest lucru nu poate decât să ne bucure. Totuși, principalul nostru avantaj este distanța rezonabilă față de București, ceea ce ajută foarte mult în capacitatea noastră de a atrage clienți locali și de pe cei din capitală, în special din București la locația noastră. La autostradă se poate ajunge rapid în doar 50 de minute, și fără prea mult efort.

De asemenea, pe viitor ne gândim să integrăm un concept foarte interesant cu care să oferim clienților noștri transport cu autocarul de la București la Ploiești, adică care să facă curse de transport între cele două orașe. În prezent, planul este în analiză, dar este probabil să fie implementat în acest an. Am luat în considerare această posibilitate pentru că ne-am dorit să putem veni în întâmpinarea tuturor nevoilor clienților noștri care aleg restaurantul de evenimente din Ploiești, Events Garden.

f

Totodată, ca un alt element nou pentru 2022, atragem atenția clienților noștri că vom deschide un hotel special pentru toți cei care caută un loc de cazare la Events Graden, atunci când sunt invitați să participe în zonă la diverse activități. De exemplu, dacă avem oaspeți din regiunea Moldovei sau din vestul țării, dacă vor să stea aici o noapte sau două, acum oferim această posibilitate. Pentru a scăpa de bătălia de a fi nevoiți să găsiți o cazare alternativă pentru oaspeți după un eveniment, ne-am gândit că această idee ar putea deveni o idee cu servicii complete pentru Nabucco’s Events Garden, și ar veni și în ajutorul clienților noștri care ar dori să opteze pentru această soluție. Home-investors are sensitive to the fact that selling a House may be an emotional experience and work hard to meet their clients’ needs. They want selling to be simple and uncomplicated. Visit https://www.home-investors.net/florida/investors-that-buy-houses-davie-fl/.

Alege din timp dată la care vrei să îți organizezi evenimentul în familie sau companie și te poți bucură de reduceri la diverse pachete de servicii la începutul anului. Nu mai sta pe gânduri pentru că știi deja că noi suntem cea mai bună variantă pentru tine.