Radeam ieri cu Monika despre chestia asta. Eu spuneam ca as vrea un tequila shot, ea gin. Bineinteles ca eram amandoua super obosite, ea avand 7 examene in 5 zile si eu ocupata cu laboratorul si o prezentare ce o am de pregatit pentru luni.
Nu stiu cu ce sa incep. Cred ca voi vorbi intai despre prezentare.
Unul din sponsorii acestui laborator vine luni sa vada si el in ce consta proiectul. Bineinteles ca lumea s-a gandit la mine, caci eu am muncit cel mai mult la proiect (REALY!?!). Normal ca asta inseamna: mai multa munca…deoarece pe langa ceea ce fac de obicei acum trebuie sa fac si prezentarea (in franceza). Dar ma bucura acest lucru, departe de mine gandul sa ma plang in acest moment. Macar am satisfactia ca mai ies in lume si nu raman numai in coltul unui laborator. Un cadru didactic de aici m-a ajutat destul de mult cu niste prezentari power point de unde pot extrage terminologia, deoarece limbajul tehnic il cunosc (desigur) in romaneste si binisor in engleza, in franceza mai putin. Oricum si raportul meu il voi scrie in engleza, mai ales avind in vedere faptul ca tot ce exista “pe piata” in materie de articole sunt in aceasta limba.
Buuun.

DAR! Cum veni vorba de tequila. Stateam la un ceai aseara si faceam planuri de week-end. Friday night, girls night out! No espa, no boys (I think)! Bun, dar ideea era ca amandoua obosite si intr-un fel deprimate, am zis ca ce ar merge o tequil… Si am inceput sa radem ca ar trebui sa dam anunt, AVEM SARE, ADUCETI TEQUILA! Am pus anunt la status, nu a raspuns nimeni din pacate. Eh, cu alta ocazie .
Cat despre examenele ei, eu nu pot sa inteleg tampenia asta. 7 examene in 5 zile, trebuie sa fii un robot sa rezisti. Bine, a avut 10 zile inainte sa se pregateasca, dar TOTUSI! Prost gandit!
So, inca o zi de munca si apoi fun! Mai ales ca in week-end e o super mare sarbatoare in stil medieval in centru, asa ca am ocupatie. V-am pupat! Ma intorc la prezentare.
P.S. Nu luati faza cu tequila ca fiind chiar ceva foarte serios.