January 15, 2020 By admin 0

Iata de ce sunt bune algele marine

Plina de antioxidanti si axata mai mult pe un regim ce este caracterizat de moderatie, bucataria asiatica poate reprezenta adesea nu doar o sursa de inspiratie, ci si o ocazie perfecta de a explora mai in detaliu secretul longevitatii sanatatii popoarelor din acea zona. Desi multi dintre noi suntem familiari cu traditionalul sushi, sub multele sale forme, varietatea elementelor nutritive ce sustine un stil de viata echilibrat nu se rezuma doar la o singura combinatie de alimente. Pastrarea proportiilor dintre mancarurile crude si cele prelucrate, la fel ca si alegerea corecta a macronutrientilor sau a momentelor din zi in care sa facem miscare sau sa ne odihnim pot fi solutia pentru a combate stresul, anxietatea sau insomniile, precum si pentru a avea un indice de masa corporala in limitele normale.

Alegeti o alimentatie cat mai naturala

Daca aveti norocul de a va petrece perioade indelungate de timp in proximitatea marii, puteti observa cu usurinta beneficiile pe care aceasta o exercita asupra sistemelor noastre de organe. Astfel, fie ca este vorba de aerosolii marini, plimbarea prin nisip sau chiar inotul, aspectele pozitive ale unui domiciliu langa mare pot fi reperate cu usurinta. In ceea ce priveste avantajele din punct de vedere al alimentatiei, acestea sunt la randul lor demne de a fi luate in considerare, dat fiind faptul ca pestele, fructele de mare si chiar algele reprezinta surse inegalabile de fier, iod si proteine de inalta calitate. Tinand cont de toate acestea, agricultura de tip ecologic la nivel marin a reusit sa includa si tot ceea ce tine de protectia mediului inconjurator, oferindu-ne totodata oportunitatea de a ne bucura de produse dintre cele mai sanatoase.

Cum putem introduce algele in alimentatia noastra

Desi la prima vedere pot parea un aliment care nu prezinta interes nici din punct de vedere estetic dar nici gustativ, algele contin compusi care sprijina detoxifierea organismului, avand chiar si proprietati anti-imbatranire importante. In plus, efectul afrodisiac sustinut de multi dintre consumatorii frecventi ai acestora pare sa mearga mana in mana cu proprietatile similare descrise si in cazul altor fructe de mare. Daca si dumnevoastra sunteti curiosi sa incercati un nou gust inedit, selectia de alge marine de la Botaniq va pune la dispozitie mai multe tipuri, acestea fiind recoltate manual, deshidratate si ambalate in asa fel incat sa nu isi piarda proprietatile. Ca si metode de servire, puteti rehidrata continutul in asa fel incat sa fie adaugate in supe sau alte mancaruri, ele fiind consumate si crude, ca parte a alimentatiei raw vegane. Astfel, dintre toate tipurile de alge marine de la Botaniq, puteti alege gustul preferat si modul in care alegeti sa le integrati in alimentatia dumnevoastra si va puteti bucura de toate beneficiile pe care le aduc sanatatii.