August 9, 2021 By admin 0

Importanta unui web content de calitate

Continutul de inalta calitate este crucial pentru succesul oricarui site web, pentru a retine vizitatorii si pentru a avea un rang inalt in cadrul motoarele de cautare. Desigur, proiectarea site-ului este esentiala pentru a face o prima impresie buna vizitatorilor dvs., dar si web content-ul este ceea ce ii va face sa revina.

Motoarele de cautare de top, precum Google, sunt foarte deosebite atunci cand vine vorba de continutul unui site web. Dacă site-ul dvs. nu are suficient web content de calitate, atunci pur si simplu nu se va clasa foarte bine in rezultatele cautarii. Google nu vede cum „arata” site-ul dvs. vizitatorilor, asa ca nu-i pasa decat de conținut.

Conținut original si variat

Este important sa retineti ca utilizatorii de internet au nevoie de un motiv pentru a continua sa va viziteze site-ul. Toata lumea are o perioada limitata de timp petrecut in mediul online si trebuie sa le oferiti vizitatorilor ceva care ii va ispiti departe de Facebook timp de 10 minute, pentru a vedea ce are de oferit site-ul dvs.

Prin urmare, este important nu doar sa aveti continut original, ci si sa modificati continutul in mod regulat pentru a atrage vizitatorii sa revina pe site-ul dvs. din nou si din nou. Intrebarea cu privire la cat de des ar trebui adaugat continut pe un site este una adesea adresata. Raspunsul, desigur, este cat mai des posibil!

Evident, un site de stiri / informatii are nevoie de conținut nou aproape zilnic pentru a ramane relevant si a atrage un flux regulat de vizitatori. Pentru alte site-uri, este suficient sa adaugati doar cateva pagini noi pe luna pentru a pastra site-ul activ.

Google va penaliza site-urile care pur si simplu nu isi modifica sau imbunatateste deloc web content-ul timp de luni de zile, asa ca orice tip de site aveti, trebuie sa incercati sa adaugati periodic continut nou.

Ei bine, acest aspect problematic pentru tine poate deveni unul cat se poate de simplu, daca vei alege serviciile de content writing pe care ti le poate oferi Agentia DataVision. Ai incredere in capacitatea DataVision de a-ti crea web content de calitate, din care sa rezulte o comunitate inchegata si constanta ca numar de vizitatori, insa cu capacitate de crestere.

Minunatele cuvinte-cheie…

Cuvintele-cheie sunt reginele lumii SEO si, daca doriti sa aveti un clasament mai ridicat pe motoarele de cautare, trebuie sa intelegeti ce cuvinte-cheie cauta potentialii dvs. clienti. Motoarele de cautare cauta cuvinte-cheie in continutul site-ului dvs. web pentru a determina despre ce este o pagina.

Folosirea cuvintelor-cheie potrivite pe un site il poate impinge in clasamentul motorului de cautare, dar aveti grija! Dacă folositi in exces un cuvant cheie, motoarele de cautare va pot penaliza site-ul, fiind o problema pe care o au site-urile si web content-urile mai vechi.