Când vine vorba de bomboane, nimic nu se compară cu celebrele Jelly Beans. Aceste delicioase bombone colorate sunt o adevărată pasiune pentru mulți dintre noi. Dacă nu ați încercat încă aceste dulciuri, trebuie să le încercați cât mai curând posibil. Înainte de a afla mai multe despre calitățile Jelly Beans, să întoarcem timpul și să descoperim originile lor. Prima mențiune despre Jelly Beans poate fi găsită într-un document scris din anii 1860. Mai târziu, acestea au devenit populare în timpul Primului Război Mondial, deoarece erau ușor de transportat într-un buzunar soldățesc. În anii 1930, au devenit populare în America, iar celebrele bomboane Jelly Beans au apărut în anul 1960. Sunt create dintr-un miez de zahăr, învelit într-un strat subțire de jeleu și sunt disponibile într-o varietate de arome.

Numeroase arome Jelly Beans

Odată ce ați descoperit Jelly Beans, veți fi încântați de sortimentul variat de arome oferit. Aceste bomboane sunt disponibile în peste 50 de arome diferite, astfel încât veți putea găsi întotdeauna o aromă pe gustul dumneavoastră, iar câteva dintre cele mai populare arome includ fructe de pădure, mere verzi, pepene verde, kiwi, mango, ananas, zmeură, cireșe și multe altele.

Cum sunt fabricate bomboanele Jelly Beans

Dacă vă întrebați cum sunt fabricate bomboanele Jelly Beans, iată câteva informații interesante pentru dumneavoastră. În primul rând, se amestecă mai multe ingrediente, cum ar fi zahărul și amidonul, pentru a crea un amestec de jeleu. Apoi, acest amestec este turnat într-un formular special și este lăsat să se răcească pentru câteva minute. După răcire, fiecare bomboană este acoperită cu un strat de zahăr colorat. La final, bomboanele sunt ambalate și sunt pregătite pentru a fi vândute.

Cele mai populare arome de Jelly Beans

În timpul cercetării noastre, am descoperit că cele mai populare arome de Jelly Beans sunt cele cu gust de mere verzi, fructe de pădure și kiwi. Acest lucru nu este surprinzător deoarece aceste arome sunt foarte delicioase și se potrivesc cu majoritatea gusturilor. Cu alte cuvinte, Jelly Beans sunt unele dintre cele mai populare dulciuri din întreaga lume, oferind o varietate de arome și culori interesante. Dacă nu ați încercat încă aceste bomboane delicioase, faceți-o acum și veți descoperi o lume uimitoare! Vă recomandăm să încercați Jelly Beans de la Candy Land! Veți fi încântați de aceste delicioase bomboane, sunt perfecte pentru a fi savurate în orice moment al zilei.