Odata cu dezvoltarea florariilor si in mediul online cumpararea unor buchete de flori a devenit mai comoda ca niciodata, iar acest proces se desfasoara in numai cateva minute, in timp ce clientii se bucura de multe alte avantaje. Asadar, oricine poate apela la serviciul de livrari flori Bucuresti propus de Floraria de Vis.

Nenumarate optiuni

Fata de florariile fizice, in mediul online optiunile sunt mult mai variate si e foarte simplu sa fie descoperite colectiile, astfel incat sa fie luate cele mai bune decizii prin numai cateva click-uri, Floraria de Vis fiind foarte bine organizata.

livrare flori in cutii in Bucuresti

Comod

Pentru a cumpara cele mai atractive flori clientii nu mai sunt nevoiti sa iasa din zona lor de confort, ci pot plasa o comanda online, fie telefonic, din propria locuinta, de la birou sau de oriunde exista conexiune la internet.

Preturi accesibile

Spre deosebire de florariile obisnuite, tarifele sunt chiar mai scazute online, iar preturile nici nu sunt ridicate in apropierea evenimentelor importante precum ziua mamei, Valentine’s Day, prima zi de scoala sau altele. De asemenea, cine apeleaza la serviciul de livrari flori Bucuresti trebuie sa stie ca transportul este gratuit in capitala, iar pentru localitatile din Ilfov se percepe o taxa de numai 20 de lei.

Comparatii

Pentru ca nici un client nu mai este nevoit sa ia decizii fiind presati de timp, este mult mai usor sa fie mai inspirati, sa studieze ofertele, posibilitatile si preturile. Asadar, e foarte usor sa se aleaga trandafiri, orhidee, lalele, narcise si alte flori de sezon, dar si cateva optiuni mai speciale precum trandafiri criogenati.

Non stop

Nu in ultimul rand, poti sa cumperi flori online non stop, fara sa se mai piarda timpul in cautarea florariilor deschise si in cursul noptii, ceea ce presupune ca orice client se bucura de toata flexibilitatea de care poate avea nevoie.

Nu mai uita

Probabil ca oricine s-a trezit la un moment dat in situatia de a-si aduce aminte in ultima clipa de aniversarea cuiva sau de un alt eveniment important, iar pentru ca astfel de cazuri sa nu se mai intample e mult mai usor sa se apeleze la serviciul de livrari flori Bucuresti. Aici comenzile se pot plasa chiar si cu cateva luni inainte, ocazie cu care fiecare oricine isi va lua de-o grija, intrucat buchetele cu flori vor ajunge la destinatar la data stabilita. Totodata, acestea pot fi insotite si de o felicitare personalizata, pentru ca pachetul sa fie complet.

Opteaza pentru trandafiri

De asemenea, niciodata nu vei da gres daca te orientezi dupa trandafiri, in special pentru ca la Floraria de Vis ai ocazia de a alege buchete de trandafiri, cosuri frumos aranjate, fie trandafiri in cutii sau, ceva si mai special: trandafirii criogenati, care reprezinta un cadou inspirat in orice situatie, iar acestia se prezinta in conditii optime chiar si cativa ani.

Experienta bogata

Experienta este cea care isi spune cuvantul, intrucat aici lucreaza cei mai profesionisti artisti florari, pregatiti sa aranjeze cele mai frumoase buchete de flori, astfel ca pana si cele mai pretentioase persoane vor fi pe deplin multumite de activitatea desfasurata de angajatii de aici.

Stocuri generoase

Nu in ultimul rand, Floraria de Vis din Bucuresti se foloseste de niste depozite foarte mari, ceea ce presupune ca stocurile sunt generoase, motiv pentru care se evita situatiile in care comenzile nu pot fi onorate sau florile sa se ofileasca. De asemenea, nici cele mai aglomerate zile ale anului precum 14 februarie sau 8 martie nu vor reprezenta o problema, astfel ca oricine isi va gasi buchetul de care are nevoie, fiind ideal faptul ca acesta poate fi comandat cu ceva timp inainte.