March 5, 2020 By admin 0

Lucreaza mai eficient si mai rapid direct de acasa

Multi dintre cei care lucreaza de acasa spun ca nu s-ar mai intoarce la birou pentru ca si-au dat seama cat de mari sunt avantajele. Mai mult timp liber, o concentrare mai buna, posibilitatea de a gati orice iti doresti, economii din mai multe puncte de vedere si nu numai. Asadar, numeroase companii ofera posibilitatea angajatilor de a lucra de acasa, iar in acest sens e nevoie de cateva solutii eficiente precum remote desktop software propus de Thinstuff care e foarte avantajos.

Ai nimerit in locul potrivit la Thinstuff pentru ca solutia oferita e foarte utila intr-o multime de contexte. Totul se bazeaza pe standardul intitulat Microsoft Remote Desktop Protocol (RDP), iar acesta aduce sansa de a te putea conecta de la distanta pe un anumit server. Astfel, ai acces la o integrare perfecta atunci cand vorbim de cele mai cunoscute sisteme de operare Windows, fara sa conteze daca acestea sunt proaspat lansate precum Windows 10, fie unele mai vechi precum XP sau 7. Nu e nevoie de modificari de tip hardware, iar cerintele sunt minime la Thistuff, motiv pentru care nimeni nu trebuie sa se complice si sa aiba parte de batai de cap pentru a avea acces la o asemenea solutie.

In acelasi timp, solutia este compatibila cu orice device, motiv pentru care ne bucuram si de libertate deplina. Asadar, e mai simplu si mai comod ca niciodata sa lucrezi remote, fara sa fie nevoie de investitii mari din partea angajatorilor. Sunt de ajuns numai cateva click-uri pentru a pune totul la cale, urmand ca mai apoi sa ai posibilitatea de a te conecta atat de pe calculatoare si laptopuri, cat si de pe tablete sau telefoane, pentru liberate deplina.

Solutia oferita de Thinstuff este ideala intreprinderilor mici si mijlocii care isi doresc sa lucreze in cel mai productiv mod posibil si, bineinteles, sa profite de pe urma tuturor tehnologiilor la care avem acces in ziua de azi, dar fara sa se aloce bugete considerabile. In plus, solutia Thinstuff se diferentiaza de cea Microsoft prin faptul ca va scadea foarte mult traficul de date in retea in contextul in care se lucreaza direct pe server. Bineinteles, creste si eficienta, dar si viteza de lucru, ceea ce conteaza intotdeauna. Securitatea datelor ar trebui sa fie o adevarata prioritate in ziua de azi, dar nu exista probleme in acest sens,

Nu in ultimul rand, pentru a avea acces la toate aceste avantaje aduse de Thinstuff nici nu e nevoie de alocarea unor bugete considerabile, nu exista costuri ascunse, si nici abonamente lunare, ci se achizitioneaza o singura data solutia propusa. Pentru remote desktop software oricand poti alege Thinstuff pentru ca nu vei fi dezamagit.