Unul dintre principalele motive pentru care in Romania sunt inmatriculate autoturisme Diesel e reprezentat de faptul ca aceste motoare sunt ceva mai economice decat cele pe benzina, insa in realitate economiile pot fi alocate ulterior pentru intretinere care se dovedeste a fi mai complexa motoarelor pe motorina. Totusi, sunt multi cei care aleg motoare pe benzina si ulterior opteaza pentru sisteme GPL,ce se dovedesc a fi foarte avantajoase. Asadar, acceseaza acum monteazagpl.ro si vezi care sunt toate plusurile de care te vei putea bucura daca apelezi la o astfel de solutie.

Costuri minime

O astfel de instalatie costa in jur de 500 de euro pentru una universala, care poate fi folosita in cazul mai multor masini, in timp ce versiunile dedicate sunt ceva mai costisitoare, circa 1.000 de euro, dar si performantele sunt superioare. Asadar, aceasta suma este amortizata imediat, mai devreme de 12 luni, urmand ca mai apoi soferii sa simta economiile direct in propriul buzunar.

Faci economii

Dupa ce instalezi un astfel de sistem vei constata ca la fiecare drum parcurs vei face economii de 40%, cifra care nu trebuie neglijata. Multi soferi cauta modalitati prin care sa faca economii, achizitioneaza anvelope mai eficiente din punctul de vedere al consumului si adopta un stil de condus mai putin agresiv, ceea ce nu este negativ, insa nu este eficient in toate cazurile.

Intretinere simpla

Totodata, la capitolul intretinere nu exista batai de cap, intrucat aceste sisteme sunt foarte eficiente, motiv pentru care vor avea aceleasi performante chiar si peste 10 ani. Totusi, la fiecare doi ani trebuie sa fie verificate in urma proceduri similare cu cea a ITP-ului, prin care specialistii se asigura ca totul functioneaza in mod corespunzator. Cine nu se supune regulilor intra in ilegalitate si risca sanctiuni drastice.

Mai putin poluant

Poluarea reprezinta un fenomen care ne afecteaza pe fiecare dintre noi, motiv pentru care oamenii de stiinta efectueaza tot felul de cercetari pentru a gasi solutii. Bineinteles, s-a determinat faptul ca mare parte a poluarii este cauzata si de autoturisme, in special de cele Diesel, iar cine se orienteaza catre sistemele GPL va fi ceva mai prietenos cu mediul intrucat instalatiile sunt mai putin poluante.

Pentru diferite autoturisme

Se gasesc solutii pentru toate autoturismele, astfel ca soferii pot alege de la MonteazaGPL.ro sisteme universale, care sunt cele mai accesibile din punct de vedere financiar si pana la cele care sunt dedicate pentru diferite tipuri de motoare.

Vacanta placuta

De asemenea, daca vei merge in vacanta nu trebuie sa iti faci griji ca rezervorul va ocupa o buna parte a portbagajului, pentru ca cele mai noi modele se gasesc sub forma rotii de rezerva, astfel ca bagajele tale vor incapea perfect oriunde vei pleca.