September 1, 2021 By admin 0

Momente de liniște și pace într-un cadru superb

Bătrânețea este unul dintre momentele în care fiecare dintre noi și-ar dori să aibă pe cineva alături, să-i fie aproape, în special pentru a se bucura de tot ceea ce înseamnă liniște și pace. Astfel, un cămin de bătrâni poate fi soluția cea mai bună pentru cei care sunt în căutarea unui loc în care să poată să trăiască într-o atmosferă de poveste, înconjurați de natură și de cele mai plăcute facilități posibile. Caminpentrubătrâni.ro este locul în care vei putea descoperi toate elementele care îți pot ușura viața semnificativ. 

Localizare în centrul orașului 

Există multe criterii de alegere unui azil de bătrâni, însă unul dintre cele mai importante este cel referitor la localizarea acestuia, dat fiind faptul că discutăm despre persoane în vârstă, pentru care mersul nu mai este atât de ușor. Cu toate acestea, Căminul pentru bătrâni este situat la 15 km de București, iar accesul în această zonă se poate face foarte ușor cu mașina sau cu alte mijloace de transport. În sine, locația este la periferie, din considerente destul de clare pentru scopul pentru care a fost creată. Din dorința de a le oferi oaspeților cele mai bune condiții aceștia au ales o zonă liniștită, înconjurată de natură și aer curat. Cei care aleg să le facă o vizită se pot bucura libertate și de pace, într-o locație superbă. 

Suprafață suficient de mare și de plăcută 

Alegerea acestei zone nu poate fi decât un avantaj, însă ceea ce o face cu adevărat specială este suprafața în sine, care este una întinsă pe 6.200 mp, cu un lac de pescuit și cu o multitudine de pomi și planete perfecte pentru plimbări liniștite. Căminul pentru bătrâni a fost construit în jurul dorinței de a aduce natura și  pacea mai aproape de vârstnici și din acest motiv toate elementele care îl înconjoară au un scop bine determinat. Pomii fructiferi oferă umbră în zile toride de vară și fructe delicioase toamna. Trecând și la construcția în sine, casa are o capacitate foarte mare tocmai pentru a exista suficient spațiu. Astfel, aceasta este constituită din parter și încă patru etaje, fiind astfel respectate toate normele de siguranță și de confort posibile. 

Facilități din cele mai diverse 

Nu numai că vei avea foarte mult spațiu, dat te vei putea bucura și de tot ceea ce înseamnă confort și calitate superioară a serviciilor. Fiecare punct important precum sala de mese sau bucătăria este situat la parter, tocmai din perspectiva problemelor locomotorii pe care mulți dintre vârstnici le au. Totodată, un alt motiv pentru care să alegi această locație este chiar referitor la prețurile pe care le propun aceștia, care fără doar și poate sunt cele mai bune de pe piață.