July 9, 2021 By admin 0

NaNaNa – numarul 1 in Romania la capitolul personalizare tricouri

V-ati saturat sa oferiti aceleasi cadouri prietenilor? Cautati o idee de noutate in materie de cadouri? Datorita colectiei noastre de tricouri marca NaNaNa, aveti posibilitatea de a oferi un tricou original, unic sau chiar personalizat! In plus, va asiguram de rezistenta acestor imprimeuri, indiferent daca este vorba despre sigle, mesaje tiparite sau chiar o fotografie personalizata.

Cu ajutorul articolelor vestimentare de la NaNaNa, va puteti bucura de calitatea acestor produse pe termen lung si nu veti regreta alegerea facuta. Oferim mai multe game de produse personalizate pentru barbati si femei, o multime de idei de cadouri, cum ar fi tricouri personalizate, camasi si bluze personalizate intr-o varietate de culori etc. Sunt disponibile mai multe tipuri de imprimare, dar cele mai folosite sunt cele care implica serigrafia si broderia.

Personalizati-va tricoul unisex pentru barbati, femei, copii si bebelusi folosind tehnica noastra de personalizare, de la NaNaNa. Toate produsele noastre sunt personalizabile: tricouri, tricouri, hanorace, tricouri, cani, sorturi, halate de baie, sepci etc. Tricourile noastre sunt fabricate din bumbac organic, iar acest tip de material permite brandului nostru sa fie prietenos cu mediul, dar si sa aduca un confort optim gamei noastre de produse din bumbac organic.

Tricourile personalizate sunt foarte utile in multe situatii. Daca decideti, ca grup, sa imprimati tricouri cu numele echipei, sigla sau un citat amuzant, acest lucru poate sa va unifice si mai mult ca si colectiv.

Deoarece la NaNaNa suntem noi insine o echipa carora ne place sa imprimam tricouri impreuna si sa punem idei cap la cap, stim ca uneori nu este atat de usor sa cream tricouri pentru un intreg grup, motiv pentru care, de-a lungul timpului, am adoptat mai multe tehnici de imprimare care sa ne ajute, facilitandu-ne munca. Acesta este motivul pentru care am dezvoltat mai multe instrumente pentru a intensifica ritmul de lucru, in functie de grupul pentru care doriti sa confectionati tricourile personalizate.

Ideal pentru iesirile de zi cu zi si chiar pentru serile speciale, aceste tricouri sunt disponibile in mai multe dimensiuni. In plus, va fi potrivit pentru iesirile in oras, precum si in timpul sesiunilor de alergare sau de antrenament, asta in cazul in care va doriti sa iesiti in evidenta cu ceva de-a dreptul unic. Odata personalizat cu fotografia potrivita, tricoul de la NaNaNa se dovedeste a fi perfecta pentru a adopta un stil vestimentar mai deosebit fata de ceea ce se poarta in mod normal.

La primirea comenzii, daca exista vreo indoiala cu privire la dimensiunea produsului, il puteti returna pentru a i se efectua eventualele modificari.

NaNaNa este sursa ta de inspiratie atunci cand ai nevoie sa te remarci cu un tricou personalizat sau un cadou special.