November 4, 2021 By admin 0

Necesitatea controalelor regulate la stomatolog în zilele noastre

Un control stomatologic regulat este vital mai ales atunci când vine vorba de a vă menține gingiile și dinții cât mai sănătoși. Pentru a vă asigura acest lucru, trebuie să vă vizitați regulat medicul dentist, să zicem o dată la fiecare șase luni, sau mai devreme, conform indicațiilor stomatologului dumneavoastră și în funcție de nevoi. Astfel, la Dental Medical, clinică dentara București, vă așteptăm cu cele mai bune servicii medicale din capitală, toate la un preț extrem de avantajos. Ne-am concentrat să vă oferim servicii cât mai accesibile tuturor, mai ales că majoritatea oamenilor nu fac uz de o abordare preventivă a îngrijirii sănătății și ajung la stomatolog numai atunci când lucrurile merg prost.

Cu toate acestea, aceasta este o modalitate periculoasă în ceea ce privește sănătatea orală, deoarece alimentele pe care le mâncăm în fiecare zi ne lasă dinții și gingiile expuse bacteriilor care se dezvoltă din descompunerea alimentelor blocate în gură. Dacă săriți peste controalele stomatologice regulate din orice motiv anume, este important să aruncați o privire asupra riscurilor implicate. Astfel, dacă doriți să beneficiați de serviciile de top pe care vi le poate oferi o clinică dentară din București, precum Dental Medical, vă așteptăm să vă faceți programări pe pagina noastră dental-medical.ro.

De ce sunt atât de importante aceste controale regulate și de ce trebuie să apelați la serviciile pe care vi le poate oferi o clinică medicală din București, precum Dental Medical, vom afla împreună mai jos.

Detectarea bolilor gingivale

Gingiile sunt foarte sensibile, iar acumularea de placă și tartru le poate afecta semnificativ. Acest lucru nu duce doar la carii, ci poate provoca și o infecție în punctul în care dintele și gingiile sunt conectate. Această infecție este adesea numită gingivita și se agravează pe măsură ce țesutul care menține dinții în poziție este slăbit.

Monitorizarea obiceiurilor proaste

Unele obiceiuri sunt dăunătoare pentru sănătatea noastră orală. Lucrul cel mai periculos este că s-ar putea să nu realizăm impactul pe care aceste obiceiuri îl au asupra sănătății noastre. Exemplele includ consumul de bomboane, mușcatul unghiilor și scrâșnitul dinților, consumul de dulciuri și fumatul, printre altele. Cele mai multe dintre aceste lucruri sunt obiceiuri la care participăm zilnic și nu vei ști dacă îți afectează sănătatea orală fără să mergi la un control la o clinică dentară în București sau în orașul tău.

Verificarea stării dinților în profunzime

Cele mai multe dintre problemele care ne afectează dinții sunt vizibile la suprafață și le puteți observa chiar doar privind în oglindă. O parte importantă a vizitei la un stomatolog la fiecare șase luni constă în efectuarea unei radiografii a maxilarului și a dinților, astfel încât să poată identifica ce se întâmplă sub suprafețele greu accesibile.