1. TREBUIE sa-ti faci blog. Daca n-ai blog nu esti inteligent, regula clara impusa prin lege. De aceea trebuie sa investesti bani si timp, eventual sa cumperi un domeniu propriu. Acolo neaparat posteaza bancuri, melodii care se difuzeaza la kissfm si barfe despre cei care mai divorteaza, cine ia copilul, etc. Vei deveni astfel, pe langa inteligent, un om de vaza, un om cunoscut in Romania prin capacitatea sa de a interactiona cu oamenii, de a socializa online… offline nu mai conteaza caci a trecut moda.
2. Daca nu-ti faci blog cu siguranta nu vei reusi sa atingi anumite standarde ale inteligentei, insa exista o scapare. Pe profilul tau de Facebook trebuie sa spui ZI de ZI (ocazional i se intampla tuturor mediocrilor, tu nu vrei sa fii asa) cat de mult te-a enervat nenorocita aia de functionara, sa-ti arati frustrarile cotidiene (care, desi tu zici ca scrii pe perete pentru a te descarca, devin si mai mari) si eventual sa postezi mesaje sinucigase (cat urasti viata asta de *****, Romania este o tara infecta, etc).
3. Trebuie sa te aliezi neaparat cu cei care spun ca Romania este o tara de *****. Neaparat! De parca-i de vina tara asta pentru gunoaiele care le lasa in urma toti idiotii, e de vina ea ca avem conducatori incompetenti.
4. In orice retea sociala online in care te inscrii trebuie neaparat sa postezi o descriere foarte detaliata la campul About me. Acolo sa-ti scrii toate defectele (asta ca sa vada toata lumea ce persoana sincera si sigura pe tine esti – de moment ce iti constientizeti hibele si nu iti este rusine cu ele), sa faci o lista cu toate animalutele pe care le-ai avut de cand erai mic/mica, sa-ti insiri toate pasiunile inchipuite si neinchipuite (si, desigur, pe care ti le-ai insusit deoarece acum e la moda)