January 15, 2020 By admin 0

Nu ai nevoie de multi bani pentru un concediu de vis

Cine nu se gandeste la urmatoarea vacanta acum cand conditiile nu sunt cele mai prietenoase in Romania? Ne asteapta fel si fel de destinatii din toata lumea, iar aici te asteapta cateva idei de vacante exotice la pret promotional. Cine rezerva din timp va plati mult mai putin si va avea acces si la cele mai grozave optiuni posibile. Astfel, Fabrica de Vacante face totul mult mai simplu si mai comod, trebuie doar sa profiti.

Saint Lucia – Caraibe

Nimic nu suna mai exotic pentru unii decat o vacanta in Caraibe, iar Saint Lucia reprezinta un loc ideal in acest sens. Zona se remarca printr-un peisaj spectaculos cu munti dramatici, iar turistii au ocazia de a se caza in resorturi de lux unde sa aiba parte de cele mai bune conditii. Mai departe, putem aminti de fel si fel de activitati, de la petrecerea timpului pe plajele vulcanice, fie poate explorand bariera de corali sau practicarea a diferite sporturi in apa.

San Jose – Costa Rica

O alta destinatie de vis este Costa Rica, capitala San Jose fiind inconjurata de vai verzi si munti. Acesta e cel mai mare oras din Costa Rica si este cat se poate de modern, astfel ca ofera vizitatorilor orice au nevoie, de la conditii ideale de cazare, shopping in mari centre, restaurante recunoscute in toata lumea, arta si o cultura bogata.

Hat Nai Hran – Phuket, Thailanda

O alta destinatie exotica la mare cautare este Thailanda, o tara accesibila pentru toate buzunarele care aduce o cultura mult diferita de cea cu care suntem obisnuiti cu totii. Plajele sale sunt cunoscute in toata lumea, iar la acest capitol putem aminti si de Hat Nai Harn care e amplasata in cel mai sudic punct din insula Phuket. Aceasta nu este la fel de mult dezvoltata la fel ca multe altele din Thailanda, motiv pentru care turistii au ocazia de a descoperi in toata splendoarea ei.

Hat Kamala – Phuket, Thailanda

Pentru ca Thailanda e una dintre cele mai populare destinatii exotice a ultimilor ani, Fabrica de Vacante propune o alta plaja populara de aici, Hat Kamala. Aceasta este ideala pentru toti cei care isi doresc sa isi petreaca timpul in apa, practicand diferite sporturi, fie relaxandu-se la soare. In schimb, nu doar plaja este o adevarata atractie, ci si imprejurimile printre care amintim de un templu budist, Wat Baan Kamala.

Poti gasi oricand vacante exotice la pret promotional, astfel ca nimeni nu e nevoit sa aloce bugete considerabile pentru a pune la cale un concediu de vis. Preturi bune, conditii grozave de cazare, destinatii de neuitat, clar e mult mai simplu sa te lasi pe mainile specialistilor decat sa organizezi totul pe cont propriu.