May 20, 2020 By admin 0

Nu trebuie sa platesti o avere pentru o patura de calitate

Pentru ca iarna se apropie cu pasi repezi, poate ca ar fi cazul sa faci pregatirile de care ai nevoie in dormitor pentru a te bucura de un confort deplin. Nu uita ca niste simple paturi cocolino ieftine pot avea o influenta foarte mare in acest sens. Apeleaza la Talis intrucat aici gasesti o multime de modele de care sa fii multumit pe deplin si niciodata nu a fost atat de simplu sa alegi ceva potrivit pentru dormitorul tau.

Tine cont si de design

Principalul rol al paturilor este din punct de vedere estetic si acestea trebuie diferentiate de rolul plapumelor, pentru ca, de obicei, acestea se aseaza pe pat, completeaza aspectul, dar pot fi utile la invelit pentru un somn de doua ore la amiaza.

Mai multa caldura

In schimb, exista optiuni care pot fi alese pentru a fi folosite in cursul noptii, fiind mai groase, mai placute la atingere si aduc un grad ridicat de confort. Bineinteles, acestea pot fi confectionate din diferite materiale si este important ca intotdeauna sa fie alese fibrele naturale, pentru ca nu numai ca asigura o lunga durata de viata, ci sunt si mult mai comode. In acelasi timp, intretinerea e foarte simpla daca fibrele sunt naturale, iar aspectul nu se va deteriora dupa numai doua, trei spalari.

Dimensiunea este foarte importanta

De asemenea, trebuie sa se tina cont si de dimensiuni, de grosime, dar si de greutate, pentru ca acestea pot fi cateva semne ale calitatii, chiar daca criteriile nu sunt eliminatorii. De obicei, cele mai groase sunt si cele mai calduroase, insa aceasta nu este o regula generala, ci poate ca cel mai important aspect e reprezentat de calitatea materialelor folosite la procesul de confectionare.

O alta regula este aceea ca paturile pufoase si usoare sunt cele care se pastreaza calduroase, motiv pentru care acestea pot fi alese pentru sezoanele mai racoroase. Asadar, pentru a alege dimensiunea potrivita este important sa se adauge cate o palma in plus la fiecare colt peste dimensiunile patului, acestea fiind standard.

Ce material preferi?

Nu exista materiale care sa fie neaparat cele mai bune, ci totul tine de preferintele fiecaruia, asa ca poti sa vezi modelele pe care le gasesti la Talis. Bineinteles, cele mai potrivite sunt cele din lana sau din alte fibre naturale, pentru sunt calduroase, comode, dar si durabile in timp, in timp ce microfibrele sunt dedicate celor care se pot confrunta cu alergii din cauza fibrelor naturale.

Cumpara de aici

Nu dai gres daca alegi paturi Cocolino ieftine si, dupa cum te asteptai deja, preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, ceea ce presupune ca nu trebuie sa platesti o avere pentru a beneficia de confort deplin in dormitorul tau.