Urologia este acea ramura a medicinei care are in vedere identificarea, diagnosticarea si tratarea problemelor intalnite in cadrul aparatului urinar, motiv pentru care este important ca fiecare dintre noi sa apelam la un specialist macar odata pe an, astfel incat orice posibila problema sa fie identificata din timp si tratata, inainte de a se agrava. Consultatiile sunt moderne, astfel incat se desfasoara in scurt timp, nu aduc niciun disconfort si sunt accesibile.

Afectiuni tratate

Exista mai multe afectiuni comune intalnite in cazul urologiei, iar printre acestea se numara litiaza renala, dar si adenomul de prostata alaturi de incontinenta urinara. Totodata, sunt avute in vedere si infectiile, tumorile sau disfunctiile erectile, fiind esential ca acestea sa fie tratate in cel mai scurt timp pentru ca in timp se pot complica.

Mai comod

Multi pacienti evita drumurile la medic din diferite motive: de teama, se simt stanjeniti, fie din lipsa timpului, insa nici una dintre acestea nu ar trebui sa fie atat de importante, intrucat sanatatea este cea mai de pret. Asadar, cei care isi doresc sa se bucure de cateva avantaje importante pot apela la DoctorAcasa intrucat aici, dupa acum anunta si numele, totul se efectueaza la domiciliul pacientilor. Cu alte cuvinte, acestia din urma nu mai sunt nevoiti sa se deplaseze pana la medic pentru un consult, ocazie cu care evita cozile interminabile si situatiile neplacute.

Economii de timp

Cum lipsa timpului liber reprezinta o adevarata problema in ziua de azi, cu ajutorul serviciilor de la DoctorAcasa se fac economii considerabile de timp, dar pacientii ajung si sa se simta in largul lor, fiind mai deschisi catre orice control sau tratament. Astfel, aceasta reprezinta o solutie ideala si pentru cei care din anumite motive nu se pot deplasa pana la medic.

Costuri accesibile

Un alt avantaj important e reprezentat de costuri, intrucat acestea sunt accesibile pentru toate buzunarele, motiv pentru care oricine isi va permite sa beneficieze de niste servicii de calitate, iar asigurarea sanatatii va fi mai simpla, mai comoda si mai placuta ca niciodata, fiind asigurate mai multe specializari la DoctorAcasa, printre care si urologia.

Cand trebuie sa merg la control?

Ideal ar fi ca aceste consultatii sa fie efectuate anual sau chiar mai des in anumite cazuri, insa, totusi, exista si cateva semne care sa ne trimita la medic mai devreme, iar incontinenta urinara reprezinta o problema foarte des intalnita, atat la femei, cat si la barbati. Asadar, daca exista tendinta de a prefera amanarea iesirilor in oras de teama unor situatii stanjenitoare si se evita si contactele sexuale, fie apar frecvent dureri in zona abdominala, atunci, este de preferat, fara indoiala, sa fie luate masurile adecvate pentru ca viata sociala sa nu aiba de suferit.