September 1, 2020 By admin 0

Oportunitati de finantare pentru micii antreprenori romani

Pentru multi antreprenori propria afacere poate fi cea mai mare realizare, insa drumul de la o simpla idee si pana la a pune totul in practica si mai apoi ajunge la performante notabile chiar este unul lung. De-a lungul sau apar tot felul de obstacole, multe din punct de vedere financiar, astfel nenumarati oameni de afaceri cauta solutii de creditare pentru persoanele juridice. Posibilitatile sunt destul de variate in acest sens, insa si conditiile sunt stricte, motiv pentru care merita descoperite cateva dintre solutiile propuse de Omnicredit.

Despre Omnicredit

Omnicredit reprezinta prima platforma fintech de microfinantare din Romania care isi desfasoara activitatea exclusiv online si care vine in sprijinul antreprenorilor prin solutiile oferite. Cei mai moderni oameni de afaceri au nevoie si de solutii pe masura, iar faptul ca acum le pot accesa direct online este unul dintre cele mai mari avantaje.

Despre creditare

Solutiile de creditare pentru persoanele juridice permit dezvoltarea mai usoara a tuturor afacerilor. Asadar, sumele obtinute se pot utiliza pentru platirea furnizorilor, a facturilor si salariilor, pentru achizitionarea de echipamente, utilake si nu numai. Cerintele nu sunt stricte, ci este important ca in ultimele trei luni societatea sa fi avut activitate economica. Pentru ca aceasta este o modalitate de finantare pe termen lung, se dovedeste a fi potrivita pentru nenumarate afaceri. Rambursarea se poate face in rate egale timp de 12 luni, iar microcreditele se pot folosi si alaturi de alte solutii financiare propuse de Omnicredit.

Fara stres

Orice om de afaceri isi doreste sa aiba parte de libertate deplina atunci cand isi desfasoara activitatea, motiv pentru care presiunea financiara chiar isi poate pune amprenta. Acesta este unul dintre motivele pentru care merita sa apeleze la Omnicredit intrucat aici au garantia ca beneficiaza de sprijinul financiar pe care si-l doresc si de libertate deplina.

Eliminarea birocratiei

Mai mult, pentru ca activitatea se desfasoara exclusiv online la Omnicredit se elimina birocratia si toate neplacerile aduse de aceasta. Sunt multe solutii de creditare pentru persoanele juridice, iar sprijinul financiar poate fi obtinut direct online, fara a fi necesara deplasarea pana la diferite institutii, sa se astepte la cozi interminabile si sa fie nevoie de alcatuirea unor dosare stufoase.

Ajutor de specialitate

In plus, la Omnicredit orice am de afacere are acces la ajutor de specialitate din partea unei echipe cu experienta care opereaza in domeniul economic de peste 15 ani. Prin intermediul informatiilor si cunostintelor dobandite pe aceasta cale, orice antreprenor are posibilitatea de a-si extine portofoliul si de a-si desfasura activitatea si mai bine.

Creezi cont in cel mai scurt timp

Nu dureaza mai mult de 30 de secunde sa iti faci cont pe platforma Omnicredit, iar de aici iti sunt deschise usile catre mai multe solutii financiare. Trebuie doar sa o alegi pe cea care iti convine, sa incarci documentele solicitate, iar in cel mult o ora primesti deja un raspuns. In cazul in care acesta este pozitiv, atunci in urmatoarele ore deja primesti suma solicitata direct in cont.

Scapa de grijile financiare

Asadar, ai ocazia de a scapa de toate grijile din punct de vedere financiar, iar orice antreprenor are libertate de a-si desfasura activitatea asa cum se cuvine pentru a-si dezvolta afacerea, indiferent de domeniul sau.

Despre Omnicredit

Omnicredit reprezinta prima platforma fintech de microfinantare din Romania care isi desfasoara activitatea exclusiv online. Aceasta asigura mai multe servicii financiare pentru persoanele juridice care isi doresc sa aiba acces la solutii moderne si eficiente. De-a lungul anilor Omnicredit a venit in sprijinul a nenumarate afaceri pe care le-a ajutat sa se dezvolte cu ajutorul solutiilor oferite.