Orașul iubirii, este o destinație obligatorie pentru toți cei care doresc câteva zile departe de stres și agitație. Cu arhitectura sa uimitoare, istoria sa bogată și muzeele de renume mondial, Parisul are ceva de oferit pentru toată lumea. Fie că sunteți un iubitor de artă, un gurmand sau pur și simplu căutați o escapadă romantică, un city break în Paris este o soluție ideală pentru dumneavoastră.

Turnul Eiffel

Este unul dintre cele mai ușor de recunoscut repere din lume și o vizită obligatorie pentru oricine călătorește la Paris. Având o înălțime de peste 300 de metri, Turnul Eiffel oferă priveliști uluitoare asupra orașului și este locul perfect pentru a începe city break-ul. Puteți urca până în vârful turnului sau puteți lua liftul și, în ambele cazuri, veți fi răsplătiți cu priveliști uimitoare ale Parisului.

Muzeul Luvru

Acesta este unul dintre cele mai mari și mai faimoase muzee din lume și găzduiește mii de opere de artă, inclusiv faimosul tablou, Mona Lisa. Muzeul este o adevărată capodoperă în sine și este o vizită obligatorie pentru iubitorii de artă. Luvrul este deschis în fiecare zi, cu excepția zilei de marți, și este gratuit pentru vizitatorii cu vârsta sub 26 de ani.

Catedrala Notre-Dame

Catedrala este una dintre cele mai faimoase catedrale din lume și este un must-visit pentru oricine este interesat de istorie și arhitectură. Catedrala a fost construită în secolul al XII-lea și a fost supusă mai multor renovări de-a lungul anilor. În prezent, este inclusă în Patrimoniul Mondial UNESCO și este deschisă pentru vizitatori în fiecare zi.

Champs-Élysées

Bulevardul este unul dintre cele mai faimoase bulevarde din lume și este locul perfect pentru o plimbare pe îndelete. Este mărginit de copaci și găzduiește mai multe repere celebre, inclusiv Arcul de Triumf. De asemenea, puteți găsi mai multe magazine, cafenele și restaurante de lux de-a lungul Champs-Élysées, ceea ce îl face locul perfect pentru o experiență de cumpărături și mese.

Montmartre

Montmartre este un cartier din vârful unei coline din Paris, renumit pentru priveliștile sale uimitoare asupra orașului. Cartierul găzduiește mai multe repere celebre, inclusiv Bazilica Sacré-Cœur, și este locul perfect pentru o plimbare romantică de seară. Montmartre găzduiește, de asemenea, mai mulți artiști și muzicieni, ceea ce îl face o parte unică și vibrantă a Parisului.

Sainte-Chapelle

Capela Sainte-Chapelle este o capelă din secolul al XIII-lea, renumită pentru vitraliile sale uimitoare. Aceasta este o adevărată capodoperă a arhitecturii gotice și este o vizită obligatorie pentru oricine este interesat de istorie și artă. Sainte-Chapelle este deschisă în fiecare zi și este gratuită pentru vizitatorii cu vârsta sub 26 de ani.