Domeniul afacerilor este intr-o continua expansiune si se pare ca tot mai multi tineri tind sa aleaga aceasta cale pentru a deveni antreprenori. Bineinteles, exista o multime de domenii sau nise care nu au fost inca exploatate, insa care au potential, atat timp cat este detinut bugetul necesar in acest sens. In schimb, obtinerea unei finantari nu este o sarcina atat de simpla, cu toate ca exista mai multe surse, dar merita sa apelezi la Omnicredit, o platforma fintech de micro finantare care promite mai multe avanataje.

Exclusiv online

In primul rand, este bine de stiut faptul ca totul se desfasoara exclusiv online, ceea ce presupune ca poti sa spui din start adio drumurilor pana la institutiile financiare si disconfortului creat. Aici vei rezolva totul direct din confortul propriei locuinte sau de la birou, iar intregul proces este unul foarte simplu.

Totul se rezolva imediat

In al doilea rand, ajungi sa faci mari economii de timp, iar acesta il vei putea gestiona exact asa cum iti doresti pentru a fi cat mai productiv. Asadar, nu dureaza mai mult de 30 de secunde pana sa iti faci cont pe platforma, iar dupa ce incarci documentele necesare si plasezi cererea, te astepti la raspuns in maxim o ora. Ulterior, dupa aprobare, nu este nevoie de mai mult de 8 ore pana sa primesti suma solicitata direct in cont. In alte contexte sunt impuse proceduri mai complicate, care se desfasoara pe o perioada mai lunga de timp.

Stii totul de la bun inceput

In cadrul acestei platforme fintech de microfinantare ai garantia ca totul este clar de la bun inceput. Asadar, stii cat ai de platit in functie de conditiile pe care le-ai ales si nu te vei trezi cu surprize neplacute pe parcurs, de la taxe si comisioane de care nu stiai pana la cresterea ratelor.

Ai parte de consiliere

Mai mult, stii ca esti pe maini bune intrucat la Omnicredit lucreaza specialisti cu o experienta de peste 15 ani in domeniu, motiv pentru care orice problema cu care te confrunti isi va gasi aici si solutia. Totul e simplu, astfel ca nu ai parte de batai de cap si stres si, mai mult decat atat, vei beneficia de educatia financiara care nu trebuie sa lipseasca in cazul unui antreprenor.

Mai multe solutii

Apeleaza la Omnicredit pentru a vedea care sunt solutiile de finantare pe care le poti alege, la mare cautare fiind microcreditul, cel care sta la baza dezvoltarii a nenumarate intreprinderi mici si mijlocii din Romania. Statisticile arata ca in cazul acestora, peste 60% dintre afaceri isi doresc un credit, dar nu il pot obtine, pe cand la Omnicredit situatia este mult mai putin complicata. Pe langa microcredit, persoanele juridice pot opta si pentru scontare sau factoring, doua solutii ce se dovedesc a fi ideale intrucat pot aduce capital imediat necesar unei afaceri pentru a putea opera asa cum trebuie.

Conditiile sunt foarte bune

De asemenea, aceasta platforma fintech de micro finantare iti asigura conditii grozave pentru ca ai parte de mult profesionalism, nu te confrunti cu reguli stricte si dificil de respectat si ai parte de toata libertatea necesara pentru a-ti pune creativitatea la incercare. Esti consiliat tot timpul si pe aceasta cale, cu siguranta, vei fi ghidat catre luarea celei mai bune decizii.

Pentru orice domeniu

Nu conteaza ce tip de afacere iti doresti sa dezvolti pentru ca intotdeauna va fi nevoie de un buget generos pentru punerea in practica a tuturor ideilor, iar cum obtinerea finantarii nu este o sarcina atat de simpla in alte conditii, poti apela oricand la Omnicredit.