Camerele spion se pot dovedi a fi utile intr-o multime de contexte, iar iUni aduce o gama diversificata, pentru toate nevoile, preturile fiind foarte accesibile. Aceste dispozitive se gasesc sub diferite forme, fiind bine ascunse, motiv pentru care nu vor da de banuit nimanui si pot fi folosite atat in exterior, cat si in interior, in propria locuinta, in magazine sau la birou. De exemplu, cine alege camera ascunsa in sapca si care dispune si de telecomanda, cu siguranta, ia cea mai buna decizie intrucat totul este foarte discret, iar printr-o simpla apasare de buton pot fi capturate atat videoclipuri, dar se pot efectua si fotografii.

In primul rand, aceasta este o sapca, adica un accesoriu care poate fi inclus in tinuta noastra zilnica, iar pentru ca aceasta camera incorporata este de dimensiuni modice si ascunsa intr-un loc potrivit pentru filmare se dovedeste a fi ideala in mai multe conditii. In al doilea rand, sapca este ideala si in cele mai insorite zile intrucat camera nu este afectata de razele puternice ale soarelui si este disponibil chiar si un slot pentru carduri, unde se poate insera unul microSD de pana la 32 GB. Ulterior, toate inregistrarile pot fi transferate cu usurinta catre laptop prin intermediul unui cablu USB. Camera permite inregistarea imaginilor si efectuarea fotografiilor la cea mai inalta rezolutie, iar bateria incorporata promite o autonomie de pana la cateva ore, in timp ce pentru o incarcare completa sunt de ajuns doua ore.

O folosesti cu usurinta

Chiar si cei care nu se pricep la tehnologie pot invata rapid cum se foloseste acest spy camera de la iUni, iar totul incepe prin apasarea butonului ON care este ascuns in interiorul sepcii, urmand ca tot acesta sa fie apasat pret de 3 secunde pentru pornirea sau oprirea filmarii, procesul fiind semnalizat printr-o vibratie lunga. Totodata, pentru ca pachetul include si o telecomanda, poate fi folosita si aceasta pentru mai mult confort, iar pentru salvarea tuturor inregistrarilor trebuie sa se apese butonul Rec. In acelasi timp pentru a efectua fotografii sapca trebuie adusa in modul standby dupa care se apasa scurt butonul Rec, procesul fiind marcat printr-o vibratie rapida. Pachetul include si un manual de utilizare, astfel ca prin parcurgerea rapida a acestuia pot fi trecute in revista toate functiile incorporate.

Diferite optiuni

Totusi, daca esti in cautarea unui spy camera de la iUni si nu iti doresti aceasta sapca ai la dispozitie mai multe variante, printre care nenumarate ceasuri de mana, dar se gasesc si unele de perete sau de birou care nu vor da niciodata de banuit, precum si baterii externe, pixuri, ochelari de soare, lampi de birou, detectoare de fum, calculatoare de birou, borsete, memorii USB si multe altele.