November 9, 2019 By admin 0

Poti sa ajungi rapid in orice destinatie din Europa

In ziua de azi poti ajunge in numai cateva ore intr-unele dintre cele mai frumoase destinatii din Europa si nu numai, astfel ca merita sa vezi zboruri ieftine pe fabricadevacante.ro. Ajungi sa platesti mult mai putin decat pentru orice alternativa de transport, iar confortul in niciun caz nu poate fi comparat. Astfel, iata cateva dintre cele mai grozave destinatii pe care merita sa le incluzi in urmatoarea ta vacanta.

Turnul Eiffel

Acesta este fara indoiala unul dintre cele mai cunoscute monumente in intreaga lume si te asteapta la numai cateva ore distanta cu avionul. Numit dupa arhitectul care l-a construit, turnul a fost ridicat pe parcursul a numai doi ani, intre 1887 si 1889 si se inalta 324 de metri deasupra cerului. Pana in anul 1930 cand a fost ridicat Empire State Building din New York a purtat coroana celei mai inalte structuri din lume. Poti lua liftul pana in varf unde te asteapta un punct de observare de unde ai ocazia sa admiri capitala franceza in toata splendoarea sa.

Centrul vechi din Praga

Praga este o capitala europeana care adesea e omisa de pe itinerariul celor mai multi dintre turisti, insa poate ca accesibilitatea reprezenta o problema. Totusi, astazi gasesti zboruri ieftine pe fabricadevacante.ro care te poarta si catre Praga, iar drumul nu dureaza mai mult de doua ore. Atractiile te asteapta la tot pasul si cu siguranta iti va fi foarte dificil sa pui la cale un itinerariu in conditiile in care ai atat de multe de vazut aici.

Biserica Sf. Petru din Vatican

Aceasta este cea mai mare biserica din lume si e unul dintre cele mai bune exemple ale arhitecturii renascentiste italiene. Lucrarile au inceput in secolul al XVI-lea, iar printre arhitecti s-a numarat si Michelangelo, unul dintre cele mai mari artistii ai tarii. Biserica marcheaza locul din care papa se adreseaza miilor de enoriasi, aceasta fiind ridicata pe locul alteia vechi care data din circa anul 360.

Canalele din Venetia

Probabil ca toata lumea stie despre canalele Venetiei, iar oricare alt oras similar din lume este comparat cu acesta. Venetia este unita din peste 400 de poduri, iar dintre toate cel mai cunoscut este Marele Canal. O plimbare de-a lungul apei te poarta catre unele dintre cele mai frumoase cladiri ale orasului, iar turistii au ocazia de a admira arhitectura specifica orasului.

Palatul Versailles

Lista de sugestii continua cu un alt mare monument, Palatul Versailles, cladire care a fost folosita drept resedinta pentru familia regala franceza timp de un secol pana la revolutia din 1789. Exteriorul cladirii este impresionant prin arhitectura sa, insa nici interiorul nu se lasa mai prejos, astfel ca palatul merita vizitat de catre toti cei care ajung in Franta.