Tamplaria este unul dintre acele elemente care nu lipseste din nici un spatiu, fie ca este vorba despre cele comerciale, industriale sau rezidentiale, iar in acest sens sunt disponibile o multime de variante. Totusi, cei care aleg tamplarie in Bucuresti au la dispozitie mai multe variante, insa aluminiul si PVC-ul reprezinta doua dintre cele mai populare optiuni.

Aluminiu

Asadar, aluminiul este ales, de obicei, in cazul constructiilor mai complexe, intrucat poate fi adaptat in toate modurile posibile, dar se dovedeste a fi ideal si in cazul usilor glisante sau al celor automate, dar si in cazul peretilor cortina sau acoperisurilor speciale. Sunt aduse mai multe avantaje, incepand de la buna izolare termica si fonica si pana la lipsa nevoii de armaturi metalice intrucat acesta este un material foarte rezistent. Nu trebuie omisa nici lunga durata de viata, aluminiul fiind ideal chiar si peste 50 de ani, insa acesta poate si sa fie reciclat de nenumarate ori, motiv pentru care este prietenos cu mediul inconjurator. In plus, acesta poate fi personalizat in nenumarate moduri, motiv pentru care vor fi indeplinite cerintele tuturor clientilor. Aluminiul este ideal si datorita faptului ca aduce un plus de securitate, fiind foarte rezistent si sigur in toate mediile.

PVC

Totusi, cine este interesat de tamplarie in Bucuresti poate alege si PVC, una dintre cele mai populare solutii intrucat e foarte avantajoasa, iar raportul calitate – pret merita luat in calcul. Astfel, poate ca cel mai important dintre toate e reprezentat de eficienta termica intrucat se pot face economii importante prin reducerea pierderilor de energie, iar aceasta este folosita intr-un mod mult mai eficient si mai inteligent.

De asemenea, clientii se bucura de mai mult confort in orice spatiu, fie la birou, fie acasa, pentru ca PVC-ul este un tip de tamplarie care izoleaza bine din punct de vedere fonic, ocazie cu care zgomotele sunt tinute la distanta. In acelasi timp, materialul se dovedeste a fi ideal si pe termen lung, asigurand o durata de viata de minim 10 ani daca intretinerea este corespunzatoare. Atat usile, cat si ferestrele sunt protejate impotriva razelor puternice ale soarelui, astfel ca nu se decoloreaza si nici nu se deformeaza, fiind rezistente chiar si la lovituri puternice. PVC-ul se dovedeste a fi ideal in mai multe conditii, dar este ales in special in mediul rezidential, iar clientii au la dispozitie mai multe posibilitati de personalizare.

Cu alte cuvinte, cine alege tamplarie in Bucuresti are la dispozitie cele mai practice solutii posibile, care, cu siguranta, se vor ridica intotdeauna la nivelul asteptarilor, iar preturile sunt atractive pentru toate buzunarele. Asadar, daca ai un proiect de renovare, fie de construire de la zero, stii la cine poti apela pentru a te bucura de cele mai bune servicii.