May 23, 2020 By admin 0

Reguli de respectat pentru o nunta la cort cu o trupa cover nunti live ca in povesti

Nuntile se pot desfasura in doua locatii: in interior, in restaurante, centre de evenimente, si in exterior, in gradini, in corturi. Nunta la cort este de preferat mai ales vara, spre sfarsitul primaverii, toamna, la inceput, cat inca nu sunt ploi puternice. O nunta la cort are o multime de avantaje. Bugetul pentru ea este mai mic, corturile sunt ieftin de inchiriat, putem avea orice fel de suprafata, depinde doar de marimea cortului si de spatiul de amplasare. Cortul se instaleaza oriunde dorim, are o mobilitate mare, poate sa ofere confort si un spatiu perfect pentru o petrecere de neuitat.

La cort se pot realiza diverse aranjamente superbe, ai si natura din jur la dispozitie, se pot monta instalatii de lumini in interior si in exterior, dar si instalatii de sunet sau scene multiple. Atmosfera deosebita de la nuntile care se desfasoara la cort poate fi intretinuta fara probleme de trupe cover Pitesti. Desi acustica nu este ca intr-o sala din restaurant, si la cort un live se poate auzi foarte bine, invitatii se vor bucura de seturi de calitate si de instalatii de sonorizare deosebite aduse chiar de trupele care urmeaza sa cante.

Pentru ca totul sa se desfasoare exact asa cum trebuie, orice trupe cover nunti vor avea si cateva reguli pe care trebuie sa le indeplineasca organizatorii evenimetului la cort. Nu se poate concerta direct pe teren, pe pamant, trebuie sa existe o platforma, o scena, podea de calitate care sa sustina si o scena suplimentara, adusa de formatie.

Cortul unde se va desfasura evenimentul trebuie asa aiba trei laturi pentru siguranta si pentru o desfasurare cat mai buna a intregii echipe, dansatori, instrumentisti, solisti, echipa tehnica. Foarte important de retinut, alaturi de aceste detalii tehnice legate de cort, trupele de coveruri au nevoie si de circuite separate de 32 amp la o distanta de 25 m de membrii trupei. Cum toate echipamentele trupelor importante de coveruri sunt pe roti, ele trebuie sa fie aduse intr-o anumita zona, asa ca accesul rutier e obligatoriu si cel pavat.

In trei sau patru ore deja scena si luminile, instalatia de sunet e instalata la cort, trupele de coveruri respecta aceste intervale si cei care organizeaza nuntile trebuie sa le includa in programul general al zilei respective.