Cu fiecare nou model ce apare pe piața auto, se ridică noi standarde în inovare și tehnologie. Modelul Renault Captur Hybrid nu face excepție și îl depășește pe predecesorul său Renault Clio Hybrid. Tehnologia hibridă înseamnă integrarea unui motor electric și a unuia pe benzină, astfel încât cele două să se completeze reciproc și să ofere performanțe superioare. Renault Captur Hybrid este o mașină compactă, foarte plăcută la conducere și are un consum redus de combustibil, oferind astfel o economie de bani în buzunarul șoferului. Această mașină este dotată cu o cutie de viteze automată cu 7 trepte, oferind o schimbare lină a treptelor de viteză și un consum redus de combustibil. Mașina poate fi condusă atât în modul electric cât și hibrid, in funcție de preferințele șoferului, fără să facă compromisuri asupra performanțelor.Know more on, covers

Renault Captur Hybrid poate oferi până la 70% din distanța parcursă în modul electric iar combinația bateriei și a motorului oferă o putere totală de 140 CP, fiind perfect pentru condusul în oraș dar și în exterior. Dispune de patru moduri de conducere diferite, așadar șoferul poate alege între modul SPORT, ECO, COMFORT și MY SENSE, în funcție de preferințele și nevoile sale. Una dintre caracteristicile impresionante ale modelului Renault Captur Hybrid este tehnologia de frânare regenerativă, care încarcă bateria în timpul frânării și a decelerării, extinzând astfel durata de viață a bateriei. Această mașină este dotată cu multiple opțiuni de personalizare și are disponibile accesorii îmbunătățite și moderne, făcute pentru a satisface toate gusturile și necesitățile.

Dacă vă gândiți să achiziționați un Renault Captur Hybrid, Auto Cobalcescu este locul potrivit. Acest dealer are o reputație excelentă și este lider în vânzarea de mașini noi, oferind oferte atrăgătoare și flexibile pentru finanțare. În plus, oferă garanție și service post-vânzare, ceea ce înseamnă că veți fi întotdeauna în siguranță cu modelul Renault Captur Hybrid.

Cu alte cuvinte, aceasta este o mașină inovatoare și plăcută la condus, fiind dotată cu tehnologii avansate pentru economisirea combustibilului și oferind o performanță superioară. Dacă doriți să achiziționați un Renault Captur Hybrid, contactați Auto Cobalcescu și veți beneficia de cele mai bune oferte!