June 3, 2019 By admin 0

Sunt metode simple de personalizare a oricarui spatiu

Cu totii stim cat de multe optiuni exista pentru personalizarea peretilor si cu totii ne dorim sa ne orientam catre cele mai eficiente solutii. De cele mai multe ori, variantele mai eficiente sunt si mai costisitoare, insa este important de stiut ca poti sa te orientezi si catre optiuni low cost, care tot sa te multumeasca pe deplin. Merita sa vezi abtibilduri pentru pereti pentru ca acestea promit o multime de avantaje pe care urmeaza sa le descoperi.

Pentru orice incapere

Aceasta se dovedeste a fi o solutie numai buna pentru multe spatii, atat din propria locuinta, cat si de la serviciu si nu numai. Stickerele sunt de dimensiuni diferite si se aplica pe pereti sau pe alte suprafete drepte precum mobilier.

Fel si fel de modele

Se gasesc fel si fel de modele, incepand de la cele mai populare, adica cele cu motive florale, care sunt foarte versatile si se potrivesc in orice incapere, pana la cele cu citate motivationale sau cu personaje din desene animate. Abtibildurile pentru pereti sunt potrivite si in living, in bucatarie, in hol, in dormitor si nu numai.

Aplicare rapida

Unul dintre marile avantaje ale acestora este reprezentat de faptul ca se aplica cu usurinta, motiv pentru care nu este nevoie de alocarea unor costuri ridicate pentru manopera. In schimb, poate fi nevoie de ajutorul unui prieten in cazul in care stickerele sunt de dimensiuni mari, pentru a se putea lipi in cele mai bune conditii.

Ideal pe termen lung

In plus, acestea se dovedesc a fi potrivite si pe termen lung intrucat sunt foarte rezistente, nu se dezlipesc pe la colturi si nici nu isi pierd din farmec, astfel ca aceasta este o modalitate pe care ar trebui sa aiba in vedere toti cei care isi doresc o varianta practica de personalizare a unui spatiu. Totodata, pentru ca se foloseste un adeziv de cea mai buna calitate, acesta nu numai ca nu se dezlipeste, dar nici nu lasa urme pe suprafetele pe care se aplica, asa ca la indepartare nu vor exista urme care sa fie dificil de inlaturat si care sa atraga adevarate batai de cap.

Costurile sunt minime

Probabil ca aceasta este solutia cea mai accesibila din punct de vedere financiar de personalizare a unui spatiu, asa ca pentru unele stickere poti sa platesti chiar si mai putin de 100 de lei, iar toate variantele le gasesti aici, la Procolantari.

Solutie reversibila

Fata de multe alte modalitati prin care poti sa personalizezi un spatiu, aceasta nu numai ca este mult mai simpla, insa este si reversibila, astfel ca poti sa revii oricand asupra deciziei in cazul in care iti doresti o alta schimbare.