April 10, 2021 By admin 0

Teslounge – partenerul potrivit pentru fanii Tesla din Romania

Fanii Tesla din Romania au motive de bucurie pentru ca Teslounge tocmai aduce mai aproape modelele gigantului american. Acesta nu este afiliat direct Tesla, insa reprezinta partenerul perfect pentru toti cei care isi doresc sa aiba acces la solutii financiare avantajoase. Descopera toate modelele, functiile, tehnologiile si contribuie la salvarea planetei folosind un autoturism de ultima generatie cu emisii zero.

Este bine cunoscut faptul ca orice busines are nevoie de capital de lucru, astfel ca persoanele juridice se orienteaza catre fel si fel de solutii financiare atunci cand sunt interesate de achizitionarea unui autoturism, iar printre cele mai populare se numara leasingul operational si cel financiar. Teslounge si-a adus aproape cei mai buni parteneri si cu ajutorul lor ofera clientilor sprijin deplin pentru a putea inra in posesia masinii preferate. Procedurile sunt simplificate la maxim, foarte rapide si oricine se bucura de ajutor incepand de la intocmirea dosarului pentru finantare, pana la inmatriculare, asigurare si nu numai. Dosarul se aproba in cel mai scurt timp, iar ratele ofera libertate deplina, fiind adaptate la posibilitatile tuturor. Mai mult, acestea se pot amana, la nevoie, pentru o perioada de pana la sase luni.

Toate autoturismele Tesla sunt foarte sigure si promit protectie la impact frontal, lateral si un risc de rasturnare foarte scazut. Spatiul este generos atat pentru soferi, cat si pentru pasageri, iar zonele de deformare controlata au rolul de absorbtie si distribuire a energiei transferate in timpul impactului, ceea ce se traduce prin reducerea riscului de ranire. Riscul de rasturnare este scazut datorita faptului ca setul de baterii se monteaza sub masina si asigura un centru de greutate mult mai coborat in comparatie cu alte masini. De asemenea, toate modelele Tesla sunt construite folosind o arhitectura integral electrica care este proiectata in asa fel incat sa garanteze protectie deplina la toate impacturile, indiferent de diferenta.

Echipamentele de siguranta incluse cuprind radarul frontal care poate observa obiectele pe o distanta de pana la 160 de metri, camerele de pe fata, spate sau laterale asigura vizibilitate maxima la 360 de grade, iar 12 senzori cu ultrasunete au rolul de a detecta vehiculele din apropiere pentru a putea preveni potentiale coliziuni.

Nu sunt multe autoturisme care sa fie atat de sigure si care sa obtina un rating de siguranta de 5 stele NHTSA, astfel ca Tesla face ca fiecare drum parcurs cu masina sa fie mult mai sigur!

Vino la Tesla Bucuresti la Teslounge, partenerul ideal pentru toti cei care isi doresc sa dobandeasca oricare dintre modelele Tesla Model 3, Model Y, Model S sau Model X, totul in cele mai avantajoase conditii.